Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τινάζει την μπάνκα ο Δημήτρης - Θέλει... Κιλπάτρικ - Διπλό "μπαμ"
| 2019-12-30 15:25:00

Τινάζει την μπάνκα ο Δημήτρης - Τι "παίζει" με Σαντ-Ρος - Θέλει... Κιλπάτρικ - Διπλό "μπαμ" αν...

του Pick n' Scroll
Τινάζει την μπάνκα ο Δημήτρης - Τι "παίζει" με Σαντ-Ρος - Θέλει... Κιλπάτρικ - Διπλό "μπαμ" αν...

Aνατροπή στο πλάνο. Ποιος έρχεται πρώτος. Απόφαση Πιτίνο!

Ο Παναθηναϊκός, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, είναι στην αγορά για μεταγραφές. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δώσει το ΟΚ και ο Ρικ Πιτίνο ψάχνει να βρει παίκτες. Θέλει παίκτη τόσο στην περιφέρεια, όσο και στους ψηλούς.

Και το πεδίο δράσης του δεν είναι τόσο η Ευρώπη, όσο το ΝΒΑ και το θυγατρικό πρωτάθλημα αυτού.

Στην περιφέρεια ο κόουτς θέλει έναν παίκτη σαν τον Σαντ-Ρος της ΑΕΚ, αλλά με καλύτερο σουτ. Τον Σαντ-Ρος δεν τον παίρνει, γιατί απλά δεν τον δίνουν οι "κιτρινόμαυροι".

Ο Ντι Αντρέ Κέιν, που ακούστηκε πριν από μερικές μέρες για τον Ολυμπιακό, επίσης θα ήταν καλή περίπτωση (έμπειρος και πολύ καλός αμυντικός), αλλά και ο πρώην παίκτης της Μακάμπι δεν έχει το καλύτερο σουτ του κόσμου.

Με λίγα λόγια ο Ρικ Πιτίνο θα ήθελε έναν γκαρντ σαν τον Σον Κιλπάτρικ που είχε πέρυσι. Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο γκαρντ το αργότερο μέχρι τις 10 του Γενάρη. 

Το θέμα του ψηλού θα πάει πιο πίσω, αφού θα δοθούν ευκαιρίες στους υπάρχοντες σέντερ και δη στους Μπεν Μπέντιλ και Τζέικομπ Ουάιλι, που μέχρι στιγμής είναι πιο πίσω στο ροτέισιον.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης με τον Ντίνο Μήτογλου θα στηριχτούν μέχρι εκεί που δεν πάει. Το θέμα είναι να ακολουθήσουν και οι ξένοι.

Αν στα επόμενα παιχνίδια δεν τα καταφέρουν, τότε οι "πράσινοι" θα κινηθούν και για σέντερ, στην προσπάθειά τους να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρωλίγκα. Δηλαδή να μπορέσουν να πάνε στο φάιναλ-φορ, που φέτος θα γίνει στην Κολωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε πριν λίγο: Αυτόν τον ψηλό θέλει ο Πιτίνο από την Αμερική - Μεταγραφή για Final4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags