Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Ολος ο κόσμος μιλάει από χθες το βράδυ για τον Κωνσταντίνο Μήτογλου
| 2020-01-04 16:05:00

Σούπερ σταρ Μήτογλου - Πληρώνει από την τσέπη του - Τον ήθελε ο Ολυμπιακός - Δικαίωση Δημήτρη

του Pick n' Scroll
Σούπερ σταρ Μήτογλου - Πληρώνει από την τσέπη του - Τον ήθελε ο Ολυμπιακός - Δικαίωση Δημήτρη

Πάει για νέο συμβόλαιο. Ανοιχτό το NBA. Tυχερός με Πιτίνο.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Ολος ο κόσμος μιλάει από χθες το βράδυ για τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση που έκανε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε θρίαμβο στο Καλίνινγκραντ με τον 23χρονο φόργουορντ να κάνει την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του με 25 πόντους και 16 ριμπάουντ. Ήταν μία εμφάνιση που αρμόζει σε σούπερ σταρ, σε παίκτη πρώτης κλάσης.

Ο Μήτογλου είναι από τους παίκτες εκείνους που δουλεύουν πάρα πολύ καθημερινά. Κάθε καλοκαίρι μάλιστα πάει στις ΗΠΑ και κάνει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Πρόγραμμα που το πληρώνει από την τσέπη του. Σέβεται τον εαυτό του, σέβεται αυτό που κάνει και προσπαθεί να γίνει καλύτερος.

Και σιγά σιγά δικαιώνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που τον έπεισε το καλοκαίρι του 2017 να φορέσει τα πράσινα και να μη συνεχίσει στο Ουέικ Φόρεστ, όπου σπούδαζε και έπαιζε μπάσκετ. Τον Μήτογλου τον ήθελε και ο Ολυμπιακός, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που υπερίσχυσε στη σχετική μάχη.

Το "τριφύλλι" έχει δεσμευμένο τον Μήτογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Τετραετές συμβόλαιο έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές. Και δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή από τώρα για επέκταση της συνεργασίας τους.

Τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός θέλει να δέσει τον Μήτογλου για το κομμάτι της Ευρώπης, γιατί υπάρχει και αυτό του ΝΒΑ. Ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ είναι…αμερικανάκι κατά κάποιο τρόπο, αφού σπούδαζε και έπαιζε μπάσκετ στις ΗΠΑ. Το ΝΒΑ είναι το όνειρο κάθε παίκτη και ο Μήτογλου έχει το πακέτο να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Αρκεί να ωριμάσει ακόμη περισσότερο και να αποκτήσει μεγαλύτερη συνέπεια στο παιχνίδι του.

Είναι τυχερός, πάντως, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει τον κατάλληλο άνθρωπο γι' αυτά τα πράγματα, τον Ρικ Πιτίνο. Και ο τελευταίος, όπως και ο Μήτογλου, έχει συμβόλαιο με τους Πράσινους μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή-έκπληξη στον Παναθηναϊκό - Επιθυμία Πιτίνο - Κορυφαίο σενάριο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags