Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Παπανικολάου: "Σκληρές" ατάκες Παπανικολάου: "Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα - Θα σταματούσα να παίζω αν..."
Μπάσκετ
| 2020-01-14 23:35:00

"Σκληρές" ατάκες Παπανικολάου: "Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα - Θα σταματούσα να παίζω αν..."

Sportdog Team
"Σκληρές" ατάκες Παπανικολάου: "Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα - Θα σταματούσα να παίζω αν..."

Δεν... κρύφτηκε μετά την ήττα από την Άλμπα ο "Παπ".

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν... μάσησε τα λόγια του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άλμπα.

Ο διεθνής άσος τόνισε πως το μεγάλο πρόβλημα του φετινού Ολυμπιακού είναι η σταθερότητα και προέβη σε αυτοκριτική, λέγοντας πως πρέπει όλη η ομάδα να δουλέψει σκληρά καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο Παπανικολάου είπε τα καλύτερα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι Πειραιώτες μπορούν να προλάβουν την πρώτη οκτάδα της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε. Το ματς δεν πρέπει να φτάνει εκεί. Από το ξεκίνημα μπήκαν στο ρυθμό τους, επέβαλαν το παιχνίδι τους. Το θέμα είναι όταν παίζεις στην έδρα σου, να μπαίνεις από την αρχή έτοιμος να κόψεις το ατού του αντιπάλου. Ό,τι και να κάνεις μετά, δεν έχει σημασία.

Η σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας από την αρχή της σεζόν. Η δουλεά είναι δουλειά και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για οποιαδήποτε συνθήκη. Για να είσαι σταθερός, για μένα παίζει ρόλο και η συγκέντρωση. Μόλις νικάμε, χάνουμε την συγκέντρωσή μας. Αποψή μου είναι αυτή, όχι όλων. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Το κεφάλι θα έπρεπε να είναι πιο κάτω από το παρκέ και να δουλέψουμε. Είναι άλλη μια κακή ήττα, όσο πιο γρήγορα το ξεχάσουμε, τόσο πιο έτοιμοι μπορούμε να είμαστε για το επόμενο παιχνίδι.

Αν δεν πίστευα ότι προλαβαίνουμε τα playoffs, δεν θα συνέχιζα να παίζω και να προπονούμαι. Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο. Μόνο έτσι θα διεκδικήσουμε κάτι.

Κάναμε δύο προπονήσεις (με τον Μπαρτζώκα) και όπως είναι λογικό δεν μπορείς να δουλέψεις πάνω σε κάτι. Ξέρει την Euroleague πολύ καλά, έχει δείξει την δουλειά του κι έχει τίτλους. Από την πορεία του έχει δείξει τι έχει κάνει και όλα αυτά θα βοηθήσουν. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να βελτιωθούμε και όλοι να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags