Facebook Pixel Στο ψάξιμο για παίκτη ο Παναθηναϊκός - Εκεί κοιτάει ο Πιτίνο
| 2020-01-22 09:35:00

Τα… σκάει χοντρά ο Γιαννακόπουλος – Μεταγραφάρα για Final 4 – Του… έκλεψε παίκτη το ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Τα… σκάει χοντρά ο Γιαννακόπουλος – Μεταγραφάρα για Final 4 – Του… έκλεψε παίκτη το ΝΒΑ!

Έδωσε την εντολή και πέφτει χρήμα. Απογείωση για ΠΑΟ.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε γράψει ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά για να προσθέσει τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ του, μετά τον Αντι Ράουτινς.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πάει εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια, αλλά ο Ρικ Πιτίνο θέλει δίπλα στον Έλληνα σέντερ έναν ακόμη ψηλό με διαφορετικά στοιχεία. Να είναι πολύ αθλητικός, να είναι αποτελεσματικός στις αλλαγές στην άμυνα και να καρφώνει. Τον βρήκε μάλιστα αυτό τον παίκτη, αλλά τον πρόλαβαν οι Νιου Γιορκ Νικς.

Ο Πιτίνο είχε ανακαλύψει τον Κένι Γούτεν, που έπαιζε στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ και είναι αυθεντία στα κοψίματα, αλλά οι Νικς ήταν εκείνοι, που πήραν την υπογραφή του. Εκεί ο Γούτεν δύσκολα θα βρει χρόνο, αλλά όπως ξέρουμε όλοι η συμμετοχή στο ΝΒΑ είναι το όνειρο για κάθε Αμερικάνο παίκτη. Και ειδικά νεαρό, όπως είναι ο περί ου ο λόγος.

Η ζωή και το ψάξιμο δεν σταματάνε στον Γούτεν με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να έχει εξαπλώσει τα δίχτυα του και στην Ευρώπη. Εχει βρει 1-2 καλές περιπτώσεις (από δυνατά πρωταθλήματα), το πρόβλημα, όμως, είναι ότι πρόκειται για παίκτες, που έχουν συμβόλαιο. Και δεν είναι εύκολο να βγουν από αυτό.

Η προθεσμία για την απόκτηση παίκτη στην Ευρωλίγκα πλησιάζει και οι «πράσινοι» εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε να βρουν αυτό, που θέλουν, και να ενισχυθούν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βάλει το χέρι στην τσέπη για μία ακόμη φορά, θέλοντας να δει τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στο φάιναλ-φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φήμες για μεταγραφή ΒΟΜΒΑ του ΠΑΟ από ομάδα του BIG-4 - Έτσι θα γίνει η μεγάλη... κλοπή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags