Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντίνος Μήτογλου: Κίνηση που τον φέρνει κοντά στο NBA
| 2020-01-25 15:39:00

Φοβερή κίνηση Μήτογλου - Εκεί πήρε "μεταγραφάρα" - Νέος Μπογκντάνοβιτς - Φουλ για NBA!

του Pick n' Scroll
Φοβερή κίνηση Μήτογλου - Εκεί πήρε "μεταγραφάρα" - Νέος Μπογκντάνοβιτς - Φουλ για NBA!

Εξέλιξη... φωτιά. Έχει μεγάλο κονέ. Κάνει το όνειρό του...

Ο Παναθηναϊκός πάει από νίκη σε νίκη τελευταίως με τον κόσμο του να ενθουσιάζεται και απολύτως λογικά να περιμένει περισσότερα πράγματα. 

Στον κόσμο του "τριφυλλιού" υπάρχει επιπλέον ενθουσιασμός, γιατί βλέπει ότι μετά από χρόνια η ομάδα του έχει έναν σπουδαίο ελληνικό κορμό. Όπως είχε τα χρόνια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Καλάθης, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου και Μήτογλου συνθέτουν μία τετράδα-φωτιά, για την οποία δεν έχουν έρθει τα καλύτερα. Ο Καλάθης είναι μία τρομερή σταθερά, ο Παπαγιάννης έχει ανέβει πολύ, ο Μήτογλου επίσης, ενώ ο Παπαπέτρου στα 25 του χρόνια είναι πλέον ένας παίκτης από το πάνω ράφι.

Πριν από μερικές μέρες, πάντως, έγινε μία κίνηση, που έχει νόημα. Αφού ο Μήτογλου άφησε τον επί χρόνια ατζέντη του, Νίκο Λώτσο, για να πάει στη μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία Wasserman.

Πολλοί απόρησαν γιατί το έκανε αυτό, αλλά η απάντηση δεν είναι και τόσο δύσκολη. Εχει να κάνει με τη φιλοδοξία του Μήτογλου να πάει στο ΝΒΑ. Όχι αύριο, αλλά στα αμέσως επόμενα χρόνια. Και θεωρεί ο Θεσσαλονικιός πάουερ-φόργουορντ ότι μέσω της Wasserman θα πετύχει πιο εύκολα τον στόχο του.

Η εν λόγω εταιρεία πήγε τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος από τον Ολυμπιακό στους Γιούτα Τζαζ, είναι η εταιρεία που έχει πολλούς παίκτες στο ΝΒΑ, όπως τον Κλέι Τόμπσον των Ουόριορς, τους αδερφούς Λόπεζ στους Μπακς, τον Μπογκντάνοβιτς στους Κινγκς και άλλους πολλούς.

Ο Μήτογλου βέβαια αυτό που τον νοιάζει και δουλεύει πολύ γι' αυτό είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει όσο πιο πολλές κούπες γίνεται. Το μεγάλο του όνειρο, όμως, είναι να παίξει στο ΝΒΑ και άλλωστε έχει περάσει από τις ΗΠΑ, όπου φοίτησε και έπαιξε μπάσκετ στο Ουέικ Φόρεστ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα ρίξει... βόμβα με παικταρά του ΝΒΑ ο Γιαννακόπουλος; "Να περιμένει η Θ.13 στο αεροδρόμιο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags