Facebook Pixel «Στην εποχή του Γκάλη και του Γιαννάκη»
| 2011-02-09 20:51:00

«Στην εποχή του Γκάλη και του Γιαννάκη»

«Στην εποχή του Γκάλη και του Γιαννάκη»

Ο Σαρόν Ντρούκερ δεν περνάει καλά στην Θεσσαλονίκη και νιώθει ότι αντιμετωπίζει ανθρώπους που νομίζουν ότι στο Παλέ ντε Σπορ παίζουν ακόμα ο Γκάλης και ο Γιαννάκης.

Ο Άρης δεν είναι σε καλή κατάσταση. Για την ακρίβεια είναι σε άθλια. Παίζει κακό μπάσκετ, χάνει δικούς του αγώνες, έχει έναν προπονητή που έχει απωλέσει πλήρως την εμπιστοσύνη της διοίκησης και των παικτών του και μέσα σε όλα ο κόσμος του έχει γυρίσει την πλάτη. Πριν τρεις εβδομάδες ο Άρης έφτασε μια ανάσα από την απόκτηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όμως ο γάμος χάλασε την τελευταία στιγμή, καθώς οι δύο οικογένειες -  Άρης και Κολοσσός - δεν τα βρήκαν στην... προίκα. Επειδή η νύφη και ο γαμπρός θέλουν πάντως, τα πεθερικά θα συζητήσουν και πάλι το καλοκαίρι. Μέχρι τότε, Ντρούκερ και ξερό ψωμί!

Ο Ντρούκερ, μπορεί να είναι ελαφρώς... μάγειρας ως προπονητής, αλλά δεν ζει στον κόσμο του και έχει καταλάβει ότι ο μοναδικός λόγος που μένει στον Άρη, είναι ότι ο Γιάννης Δαμανιανίδης δεν έχει καταφέρει να βρει τον διάδοχό του. Το ταμείο στην ομάδα είναι μείον, η μόνη λύση μοιάζει να είναι η πώληση του Χρυσικόπουλου και ο Ντρούκερ νιώθει ότι ζει το... εξπρές το μεσονυχτίου.

Ο σκύλος έψαξε παντού, έμαθε «σπαστά» εβραϊκά και σας τις παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τις σκέψεις του προπονητή του Άρη για την ελληνική περιπέτεια που βιώνει:

«Δεν αντέχω άλλο εδώ. Ο κόσμος νομίζει ότι ζει στην εποχή του Γκάλη και του Γιαννάκη. Δεν σας κάνω πλάκα. Μου μιλάνε έχοντας απαιτήσεις σαν να έχουμε τον Γκάλη και τον Γιαννάκη και απορούν που δεν κερδίζουμε τους πάντες. Παίζουμε στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και περιμένουν όλοι ότι έπρεπε να κερδίσουμε στην Αθήνα. Με ποιους παίκτες να κερδίσουμε;;;», μονολογούσε ο Ντρούκερ μιλώντας με έναν φίλο του, αλλά είχε και συνέχεια. Την οποία θα σας την αποκαλύψουμε λίγο αργότερα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags