Facebook Pixel Οι 48 ώρες του Ντρούκερ
| 2011-02-10 16:00:00

Οι 48 ώρες του Ντρούκερ

Οι 48 ώρες του Ντρούκερ

Μη νομίζετε ότι οι Αρειανοί τρώνε πρόλογο. Ξέρουν καλά ότι η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα συγκαιριακό αποτέλεσμα.  

Ο «σκύλος» ήταν στα αποδυτήρια του Αλεξάνδρειου χθες, όπου ο Δαμιανίδης, για ακόμα μία φορά απέδειξε πόσο γάτος είμαι. Κι οφείλω να το παραδεχτώ γιατί εγώ «σκύλος» είμαι κι ως εκ τούτου με τη… γάτα μαζί δε κάνουμε και χώρια δε μπορούμε.

Ευκαιρία λοιπόν βρήκε ο Δαμιανίδης και την ώρα που οι προπονητάδες ξεφυσούσαν ανακουφισμένοι προσφέροντας επιτέλους μία μεγάλη (έστω κι αδιάφορη νίκη) στον Αρη, τους έφερε προ τετελεσμένου.

«Με δεδομένο ότι κερδίσαμε παίζοντας χωρίς ξένους και νικήσαμε τα ερωτήματα είναι δύο: Η θα παραδεχθείτε ότι έχουμε κάνει λάθος επιλογές στους Αμερικάνους, ή θα σηκωθείτε και θα φύγετε… Θέλω να έχω μία απάντηση τις επόμενες 48 ώρες» τους είπε το «μπουλντόγκ» και αποχώρησε. Κι ο Δαμιανίδης, επειδή είναι γάτος, μπάσκετ ξέρει. Και βλέπει τι γίνεται. Τώρα μένει η απάντηση του Ντρούκερ… Που είτε θα αλλάξει Αμερικάνους (και κυρίως πόιντ γκαρντ), θα αλλάξει ο ίδιος σπίτι και γειτονιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags