Facebook Pixel Πιεσμένος αισθάνεται ο Μπόγρης!
| 2011-02-15 10:51:00

Πιεσμένος αισθάνεται ο Μπόγρης!

Πιεσμένος αισθάνεται ο Μπόγρης!

Μετά την αποκάλυψη του sportdog για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου και την έκταση που πήρε η είδηση από τα ΜΜΕ, το τηλέφωνο του Γιώργου Μπόγρη δεν έχει σταματήσει να χτυπά, καθώς όλοι περιμένουν να του πάρουν συνέντευξη…

Το περίεργο είναι ότι το ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, καθώς η Κοκκίνου είναι 40 ετών και ο Μπόγρης 22 ετών και αυτό είναι που προκαλεί και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον…

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού σκέφτεται να αλλάξει αριθμό κινητού για να ηρεμήσει. «Δεν αντέχω άλλο, θα αλλάξω νούμερο. Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα συνέβαινε αυτό. Κοντεύω να τρελαθώ από την πίεση που μου ασκείται», φέρεται να έχει πει σε φίλο του.

Μέσα σε όλα είναι και οι έντονες παρατηρήσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από τον προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την νυχτερινή του ζωή.

«Ο Γιώργος έχει δεχτεί παρατηρήσεις πολλές φορές στο παρελθόν από τον προπονητή του, γιατί έκανε πάντα έντονη νυχτερινή ζωή και δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα αλλά και να μην ξενυχτάει», αναφέρει πηγή που βρέθηκε εκεί.

Φυσικά, δεν λείπουν και τα πειράγματα των συμπαικτών του, τα οποία όμως δεν τα παίρνει και πολύ στην πλάκα ο Μπόγρης…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags