Facebook Pixel «Είμαι ευχαριστημένος, έχουμε δυνατότητες»
Μπάσκετ
| 2011-02-15 20:53:00

«Είμαι ευχαριστημένος, έχουμε δυνατότητες»

«Είμαι ευχαριστημένος, έχουμε δυνατότητες»

Αισιόδοξος για νίκη του Άρη στο εκτός έδρας ματς με την Γκέτινγκεν την Τετάρτη εμφανίστηκε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

"Μετά από τις τρεις προπονήσεις με την ομάδα σήμερα θα ταξιδέψουμε στη Γερμανία για να αγωνιστούμε αύριο σε ένα δύσκολο και κρίσιμο αγώνα του ομίλου μας. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είδα το πρώτο ματς στο Αλεξάνδρειο και ο Άρης ήταν σαφώς καλύτερος από τον αντίπαλό του.

Ορισμένα όμως λάθη που έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο στοίχισαν τη νίκη από την ομάδα μας. Πρέπει να προσαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι γιατί εμείς καθορίζουμε την τύχη μας.

Τις δυο τελευταίες μέρες προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα έχω δει από τους παίκτες. Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής σαφώς και έχουν διάθεση και θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν. Όλοι είναι πολύ ορεξάτοι και είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό αρκεί να συνεχίσουμε έτσι. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες και ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Το πρώτο πράγμα που ζήτησα από τους παίκτες μου ήταν να παίζουμε ομαδική άμυνα. Η άμυνα φέρνει τα αποτελέσματα και τις νίκες. Έτσι θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση πάνω σε αυτόν τον τομέα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags