Facebook Pixel «Ο Ζοτς επέλεξε τον δρόμο του»
| 2011-02-16 11:32:00

«Ο Ζοτς επέλεξε τον δρόμο του»

«Ο Ζοτς επέλεξε τον δρόμο του»

Την απόφαση του Ζέλικο Ομπραντοβιτς να μην κάνει προσθήκη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού σχολιάζει ο Θανάσης Ασπρούλιας στο blog του…

Μήνες, εβδομάδες, μέρες περιμέναμε αυτή την ώρα... Για τη στιγμή που θα εξέπνεε η διορία για τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις που θα είχαν δικαίωμα να κάνουν οι ομάδες στην Ευρωλίγκα.

Για τον Παναθηναϊκό αυτή η διορία εξέπνευσε στις 7 το απόγευμα της Τρίτης και πλέον είναι δεδομένο ότι κάθε κουβέντα που γινόταν, κάθε διαφωνία που σημειωνόταν, κάθε διαδικασία ανταλλαγής απόψεων, πλέον δεν έχει καμία σημασία. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε... Να μην αλλάξει την άποψη που είχε σχηματίσει από την πρώτη στιγμή για το ρόστερ του.

Ο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες του, αυτούς, που μπορεί να έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά διατηρούν τον Παναθηναϊκός μέσα και στους τρεις τίτλους του. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστικά ερέθισμα που θα οδηγούσε προς διαφορετική κατεύθυνση, αλλά η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα.

Ο Ομπράντοβιτς έφτιαξε την ομάδα του και με αυτή θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Χωρίς αλλαγές, χωρίς προσθήκες... Κι αν νομίζετε ότι απλά έτσι... έτυχε, μάλλον κάνετε λάθος. Οχι ότι το ενδεχόμενο της μεταγραφής δεν τέθηκε... Τέθηκε! Απλά ο Ζοτς επέλεξε για ακόμα μία φορά το δικό του τρόπο... Το δρόμο της απόλυτης στήριξης στο υπάρχον ρόστερ και της εμπιστοσύνης στους παίκτες του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags