Facebook Pixel «Να είμαστε και να μείνουμε ομάδα…»
| 2011-02-17 20:20:00

«Να είμαστε και να μείνουμε ομάδα…»

«Να είμαστε και να μείνουμε ομάδα…»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με 10λεπτο… κήρυγμα ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι ενωμένοι και τους «ντόπαρε» ενόψει Ολυμπιακού. «Είμαστε καλύτεροι. Θα μας φτιάξει η έδρα».
 

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό και αυτό επισήμανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην σημερινή προπόνηση, όπου μεταξύ άλλων ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ενωμένοι τόσο πριν όσο και μετά το ντέρμπι.

Το συγκεκριμένο σχόλιο είχε να κάνει πιθανότατα με αφορμή το επεισόδιο της Τετάρτης ανάμεσα στον Λέτο και τον Μπουμσόνγκ

«Για εμάς είναι το ματς της χρονιάς. Μπορούμε να νικήσουμε και να μειώσουμε τη διαφορά. Έτσι η πίεση θα μεταφερθεί σε αυτούς», ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

Αυτοί μπορεί να είναι πρώτοι, όμως δεν είναι και καλύτεροι. Πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και αυτό πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Το Σάββατο θα συναντήσουμε καυτή ατμόσφαιρα και αυτό πρέπει να μας «φτιάξει» περισσότερο. Εμείς πάμε εκεί για τη νίκη. Πρέπει να πάμε ως ομάδα, να παίξουμε ως ομάδα και να φύγουμε ως ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags