Facebook Pixel «Κέρδισε το ελληνικό ποδόσφαιρο»…
| 2011-02-20 00:32:00

«Κέρδισε το ελληνικό ποδόσφαιρο»…

«Κέρδισε το ελληνικό ποδόσφαιρο»…

Χείμαρρος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του μετά το ματς, ενώ ανάμεσα σε όλα όσα είπε τόνισε ότι «απόψε κέρδισε το ελληνικό ποδόσφαιρο», ενώ για τον Σισέ είπε οτι "μπορεί να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες"…

«Θέλω να πω το εξής: Η υποδοχή της αποστολής του Παναθηναϊκού ήταν υποδειγματική, σύμφωνα με τους ίδιους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Σαν άτομα με αρχές δείξαμε ότι είμαστε υπεράνω κι έχουμε κάνει αγώνα για τη βία. Η αποστολή έφτασε χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο κέρδισε… από την υποδοχή αυτή.

Στο ματς κάναμε πολλές φάσεις και πέρα από αυτό θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας. Υπήρξαν γεγονότα με παίκτες του Παναθηναϊκού. Ήρθε ο Σισέ στα αποδυτήρια και είπε ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα, χωρίς φούστες και χωρίς μπλούζες. Μπορεί να αποχωρήσει αν θέλει».

Ολα τα άλλα είναι μικρότητες. Ηταν μια πεντακάθαρη νίκη, από το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είμαστε στο 3-0 και το τελικό σκορ ήταν 2-1.

Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό από 8 ετών και το σημερινό το χάρηκα γιατί είναι ιδιαίτερο να κερδίζεις στο 91'. Θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο το σκορ. Ολα τα άλλα που συζητιούνται είναι δικαιολογίες για μια ομάδα που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να τηνη ακούσετε.

Από την πρώτη μέρα στον Ολυμπιακό κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για τη βία στα γήπεδα. Θεωρώ λοιπόν ότι έχουμε προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φυσιολογικό είναι για μια ομάδα που είναι στο +10 και παίρνει το πρωτάθλημα, να μπουν μέσα οι οπαδοί και να πανηγυρίσουν. Αν δω αργότερα ή αύριο στο βίντεο ότι επιτέθηκαν σε παίκτες του Παναθηναϊκού, θα τα καταδικάσω. Πρέπει να μάθουμε σε αυτό τον τόπο να λέμε μια καλή κουβέντα για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός όταν αξίζει και όχι συνέχεια δικαιολογίες.

Εχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Τα παιδιά των Ολυμπιακών έχουν αυτοπεποίθηση και όσο πιο πολλά παιδιά γίνουν Ολυμπιακοί τόσο πιο χαρούμενοι θα γίνονται».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags