Facebook Pixel Θα πάρουν Power από τον υποβιβασμό της Rangers;
| 2012-07-14 12:00:00

Θα πάρουν Power από τον υποβιβασμό της Rangers;

Θα πάρουν Power από τον υποβιβασμό της Rangers;

Η χειρότερη μέρα στην ιστορία της Ρέιντζερς ήταν η Παρασκευή 13 Ιουλίου του 2012. Αλλά μήπως το μάθημα που πήρε η σκωτσέζικη ομάδα μπορεί να γίνει οδηγός για τη Σούπερ Λίγκα;

Η ιστορική ομάδα υποβιβάστηκε στην τέταρτη κατηγορία του πρωταθλήματος, λόγω χρεών. Μία από τις δύο μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες της Σκωτίας, δηλαδή, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, χωρίς να σκεφτούν την υποβάθμιση που θα έχει το ποδόσφαιρο στη χώρα τους.

Από την άποψη των οικονομικών εσόδων, για παράδειγμα, αναμένεται να μειωθούν τα τηλεοπτικά, οι χορηγοί κ.λπ. Παρόλα αυτά προτίμησαν να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη όπως πρέπει και όχι να κάνει τα στραβά μάτια για να μη... στεναχωρήσει κανέναν.

Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα, για παράδειγμα, η εφαρμογή του νόμου περί απαγόρευσης μεταγραφών (καμία σχέση δηλαδή με ό,τι συνέβη στη Ρέιντζερς), μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε για τις ομάδες που χρωστάνε σε όποιον μιλάει (όχι μόνο ελληνικά, αλλά οποιαδήποτε γλώσσα), προκειμένου να μπορούν να ενισχυθούν με τρεις ποδοσφαιριστές!

Η περίπτωση των Σκωτσέζων ίσως μπορεί να δώσει ένα μάθημα για το πώς λειτουργούν όσοι έχουν διάθεση να τηρήσουν το νόμο και όχι απλώς στην πρώτη ευκαιρία να τον μετατρέψουν σε σκληρότερο, χωρίς ποτέ όμως να τον εφαρμόσουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags