Facebook Pixel "Μετά από όλα αυτά, θες και συνάντηση;"
| 2011-02-21 20:32:00

"Μετά από όλα αυτά, θες και συνάντηση;"

"Μετά από όλα αυτά, θες και συνάντηση;"

Ο Μαρινάκης πρότεινε συνάντηση, αλλά το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού την αρνήθηκε. "Θα πάμε στην UEFA, στα δικαστήρια και θα καταθέσουμε πρόταση μομφής στη Σούπερ Λίγκα", είπε ο Γόντικας.

Ο Δημήτρης Γόντικας ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα συνάντησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ο τελευταίος εξέφρασε την πρόθεση στη δήλωση του."Δεν τίθεται κανέα θέμα συνάντησης με τον κ.Μαρινάκη"

Συγκεκριμένα, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε για τη δήλωση Μαρινάκη: «Για την ανακοίνωση του κ.Μαρινάκη θα υπάρξει αργότερα επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ αργότερα".

Παράλληλα, ο Γόντικας αναφέρθηκε σε 8 σημεία-αποφάσεις που πάρθηκαν στο ΔΣ και είχαν να κάνουν σχέση με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είναι οι πραγματικοί νικητές του ντέρμπι.

1).Απαιτούμε τη διαγραφή όχι μόνο των τριών διαιτητών και του 4ου και των παρατηρητή.
2). Θα σταλεί πλήρης φάκελος στην ΕΠΟ με όλο το οπτικό υλικό που έχουμε για να πάει στην ΟΥΕΦΑ.
3). Θα ζητηθεί η σύγκλιση εκτάκτου Δ.Σ στην Σούπερ Λιγκ για να τοποθετηθεί επί των θεμάτων και γιατί θα καταθέσουμε πρόταση μομφής.
4). Σε πολύ μικρό διάστημα θα καταθέσουμε προτάσεις θεσμικών αλλαγών γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση.
5). Υπάρχει συνεργασία και με άλλες ΠΑΕ.
6). Ξεκίνησαν οι ποινικές διαδικασίες. Κλήθηκαν 5 άτομα της ΠΑΕ, ενώ έχει υπάρξει παρέμβαση και της εισαγγελίας Πειραιώς.
7). Όλο το Δ.Σ και οι παίκτες μας έκαναν έκκληση στον κόσμο να είναι συνολικά στο γήπεδο το Σάββατο. Θέλουμε να συμπαρασταθούν στους παίκτες μας. Είναι πραγματικοί νικητές και αξίζουν συγχαρητήρια.
8)Για τη δήλωση του κ. Μαρινάκη, θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση από την ΠΑΕ και δεν θα γίνει καμία συνάντηση. Έχει ήδη ενημερωθεί η Επιτροπή Φίλαθλης Ιδιότητας. Περιμένουμε σύντομα πράξεις και αποφάσεις από την Πολιτεία και την ΕΠΟ. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο άμεσα, θα επανεξετάσουμε το θέμα με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags