Facebook Pixel Ο Γκαρσία επιστρέφει, ο Ζιλμπέρτο έφυγε
| 2011-02-24 21:34:00

Ο Γκαρσία επιστρέφει, ο Ζιλμπέρτο έφυγε

Ο Γκαρσία επιστρέφει, ο Ζιλμπέρτο έφυγε

Μετά από 40 μέρες και συγκεκριμένα στις 16/1, οπότε και είχε παίξει στο ματς με την Καβάλα, ο Λουίς Γκαρσία επιστρέφει.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για περίπου 20 ημέρες και όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει βασικός στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Άλλωστε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει και άλλες επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι τιμωρημένος (αλλά και τραυματίας), ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Λουκά Βύντρα ούτε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Για τη θέση του πρώτου το μεγάλο φαβορί είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ενώ για αυτό του Βραζιλιάνου ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον Σιμάο σε ρόλο αουτσάιντερ. Οι υπόλοιποι είναι πάνω κάτω οι αναμενόμενοι...

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας, με τον Γιόσου Σαριέγκι και τον Σεντρίκ Καντέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πλαισιωμένο από τον Νίκο Σπυρόπουλο αριστερά. Τις δύο από τις τρεις θέσεις στη μεσαία γραμμή θα συμπληρώσουν Κώστας Κατσουράνης και Σωτήρης Νίνης στα άκρα, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουν ο Σίντνεϊ Γκοβού δεξιά και ο Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή.

Τέλος, στο Λονδίνο βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού έχει συμπληρώσει κάρτες και είχε δηλωθεί από τους «πράσινους» να απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Έτσι, αιτήθηκε τριήμερη άδεια, για προσωπικούς λόγους από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημά του. Η επιστροφή του στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα το πρωί.

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags