25/02/11 - 23:32

«Μην έχετε άγχος! Θα πληρωθούν…»

Με μία γραπτή του δήλωση ο Θόδωρος Ζαγοράκης αναγνωρίζει τους λόγους που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν αποχή από την σημερινή προπόνηση, σημειώνει πως τα θέματα αυτά λύνονται μέσα στο οικογενειακό κλίμα και προσθέτει πως κανείς δεν θα χάσει λεφτά.  

«Μην έχετε άγχος! Θα πληρωθούν…»
49.860views 0shares

Παράλληλα, πετάει «σπόντες» για… όσους βιάστηκαν να ανησυχήσουν.

Αναλυτικά, η δήλωση του Θόδωρου Ζαγοράκη :

«Αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ, όπως κάνω πάντα με απόλυτη διαφάνεια για τα οικονομικά θέματα της ομάδας, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ., σχετικά με την κίνηση των ποδοσφαιριστών να μην προπονηθούν σήμερα εξαιτίας των οικονομικών εκκρεμοτήτων  της ΠΑΕ απέναντι τους.

Καταρχήν, οι ποδοσφαιριστές έχουν απόλυτο δίκιο να δυσανασχετούν για τις καθυστερήσεις. Προσωπικά τους το αναγνωρίζω και τους κατανοώ απόλυτα. Το είπα εξάλλου και στους ίδιους από το ξεκίνημα της σεζόν, ότι θα είμαι μαζί τους.

Έχω δεσμευτεί απέναντι τους σε ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών το οποίο -παρά τους αστάθμητους παράγοντες που προκύπτουν συνεχώς από το καλοκαίρι και μετά- τηρείται σχεδόν στον απόλυτο βαθμό.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις και επιλύσεις επιμέρους προβλημάτων έχω καλέσει για τη Δευτέρα, μέσω του τεχνικού διευθυντή κ. Παντελή Κωνσταντινίδη, εδώ και δύο μέρες τους ποδοσφαιριστές στο γραφείο μου, καθώς πιστεύω ότι τα ζητήματα αυτά λύνονται σε οικογενειακό κλίμα, το οποίο έχουμε κατά γενική ομολογία στην ομάδα.

Εγγυώμαι προσωπικά ότι κανείς δεν θα χάσει ούτε ευρώ από τις γραπτές ή προφορικές μας συμφωνίες μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Ως εκ τούτω θεωρώ ότι τα μεταξύ μας ζητήματα λύνονται και θα λυθούν με καλύτερους και πιο αποδοτικούς τρόπους από ότι επέλεξαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές προκειμένου και η ομάδα απρόσκοπτα να επιτύχει όσα αξίζει. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι ούτε αυτό θα διαταράξει την καλή και ειλικρινή σχέση που έχω μαζί τους».  

Θόδωρος Ζαγοράκης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος


ΥΓ. Σχετικά με όλους εκείνους που «ανησυχούν» σχετικά με την πορεία των οικονομικών θεμάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνω ότι, με απόλυτη διαφάνεια όπως γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια, θα ενημερωθούν στην επόμενη απολογιστική συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ. Για να μην έχουν κανένα άγχος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ποια προπόνηση; Τα λεφτά μας!»

«Κάποιοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα»

Οι απλήρωτοι, οι δόσεις και οι διαφωνίες στον ΠΑΟΚ

Δυσφορία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποχή 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ