Facebook Pixel Νευριασμένος ο Μαρινάκης για τους Σουμπίνιους...
| 2011-03-01 19:57:00

Νευριασμένος ο Μαρινάκης για τους Σουμπίνιους...

Νευριασμένος ο Μαρινάκης για τους Σουμπίνιους...

"Φορτωμένος" είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με κάποιους... συνεργάτες του στον Ολυμπιακό για τις μεταγραφικές επιλογές του περασμένου καλοκαιριού.

Η κατάκτηση του τίτλου "μακιγιάρει" λίγο την κατάσταση όμως η αλήθεια είναι ότι ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα εντελώς άσκοπα και κατακτήθηκαν ελάχιστα πράγματα τη φετινή σεζόν.

Ακόμα και το πρωτάθλημα δεν τον ευχαριστήθηκε όσο θα ήθελε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχοντας δύο ήττες στα εκτός έδρας ντέρμπι με ΠΑΟ και ΑΕΚ, αποκλεισμό στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ και νίκη "φάντασμα" στο Καραϊσκάκη επί των πρασίνων με τη διαιτησία 100%-0% υπέρ του.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων θα ζητήσει λοιπόν στο τέλος της σεζόν να λογοδοτήσουν αυτοί που πρότειναν και έπεισαν τη διοίκηση ότι αξίζουν να αποκτηθούν οι διάφοροι Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Νέμεθ και λοιποί οι οποίοι δεν μπορούν να σταθούν καν σε Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου κ.ο.κ.

Ειδικά με την περίπτωση Σουμπίνιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ δυσαρεστημένος γιατί κόστισε ένα σεβαστό ποσό και αποδεικνύεται ότι το ταβάνι του είναι ο Εθνικός Πειραιώς, ούτε καν οι Σέρρες. Για ποιόν από τον Ολυμπιακό χτυπάει η καμπάνα;

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήδη υποβιβάστηκε από σύμβουλος μεταγραφών σε τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών. Ποιός έχει σειρά για υποβιβασμό ή οριστικό αντίο; Δεν είναι δύσκολο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags