Facebook Pixel «Η καλύτερη επιλογή ο Μαθία για τον Ολυμπιακό»
| 2011-03-02 23:17:00

«Η καλύτερη επιλογή ο Μαθία για τον Ολυμπιακό»

«Η καλύτερη επιλογή ο Μαθία για τον Ολυμπιακό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Χοσέ Σεγκούρα για τον Εντουάρντο Μαθία, ο οποίος αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Ο Σεγκούρα σε συνέντευξή του στο ‘katimagiko.gr”, ανέφερε: «Είναι μια πολύ καλή επιλογή, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη. Πρόκειται για έναν επαγγελματία, με αρκετές επιτυχίες σε προσωπικό επίπεδο, έχει βοηθήσει τις ομάδες στις οποίες έχει βρεθεί και έχει κερδίσει ακόμα περισσότερο σε εμπειρία. Ο Ολυμπιακός θα πάρει έναν άνθρωπο που ξέρει καλά το χώρο και μπορεί να βοηθήσει αρκετά, αφού και οι φιλοδοξίες των ανθρώπων του συλλόγου είναι μεγάλες».

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στα προσόντα του Μαθία, τονίζοντας πως…. βλέπει όλη την Ευρώπη  «Είναι αρκετά οργανωτικός και προσεκτικός στις κινήσεις του. Είναι εξαιρετικός συνεργάτης, έχει επαφή με τους παίκτες και στις μεταγραφές έχει επιτυχίες. Έχει πολύ καλές προοπτικές, καλές σχέσεις σε όλη την Ευρώπη» τόνισε.

Όσο για τη συνεργασία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Χοσέ Σεγκούρα ήταν σίγουρος για την επιτυχία «Πιστεύω πως ο Μαθία θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, γνωρίζει την ισπανική κουλτούρα, μιλά την ίδια γλώσσα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και έχει να δώσει πολλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags