Facebook Pixel «Να κρατήσει μπάλα και να βγάλει αντεπιθέσεις...»
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-20 19:07:00

«Να κρατήσει μπάλα και να βγάλει αντεπιθέσεις...»

«Να κρατήσει μπάλα και να βγάλει αντεπιθέσεις...»

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σάλκε μίλησε ο Γιάννης Τοπαλίδης και έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές του.

Αναλυτικά όσα είπε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν έχει παρακολουθήσει την Σάλκε και ποια θεωρεί τα δυνατά της σημεία, είπε:

«Θεωρώ ότι στον Ολυμπιακό έχουν παρακολουθήσει την Σάλκε και έχουν δει που «πονάει» και νομίζω ότι θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι, όπως ήταν και στα παιχνίδια με την Άρσεναλ και την Μονπελιέ εκτός έδρας. Σαν προπονητής όταν βλέπεις μία ομάδα είναι οι παίκτες κλειδιά. Αυτός για μένα είναι ο Χούντελαρ. Ωστόσο πιστεύω πώς έχει πρόβλημα στην αμυντική της λειτουργία η Σάλκε. Είναι πρωτοκλασάτη ομάδα και πιέζει τον αντίπαλο. Επιβάλει τον ρυθμό της και μέσα στο γήπεδό της μπορεί να κερδίσει».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει το αποτέλεσμα, είπε:

«Πρέπει να παίξει το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός και να προσπαθήσει να κρατήσει τη μπάλα και να βγάζει γρήγορες αντεπιθέσεις. Μου άρεσε ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να παίξει και με την Σάλκε. Επίσης πρέπει να εκμεταλλευτεί και το γεγονός ότι οι Γερμανοί δεν σέβονται πολύ τις ελληνικές ομάδες. Πιστεύω ότι θα έχουν υποτιμήσει τον Ολυμπιακό, κάτι που βάσει της βαθμολογίας δεν θα πρέπει να κάνουν. Νομίζω ότι οι γερμανικές ομάδες αν δεν έχουν ρυθμό δεν κερδίζουν εύκολα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον Ολυμπιακό. Τα αποτελέσματα θα έπρεπε να τους κάνουν να είναι πιο σωστοί και όχι υπερόπτες».

Αναφορικά με το αν η Σάλκε το τελευταίο διάστημα κάνει την αγωνιστική της «κοιλιά», ειδικά μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση από την Λεβερκούζεν, είπε:

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάνει κοιλιά η Σάλκε. Στη Γερμανία πάρα πολλά παιχνίδια είναι ντέρμπι. Το να χάσει μία ομάδα ένα ντέρμπι δεν είναι κάτι κακό. Μπορεί να μην είχε καλή απόδοση, αλλά δεν θα έλεγα ότι βάσει του παιχνιδιού με την Λεβερκούζεν είναι σε καθοδική πορεία. Κακή πορεία κάνει μία ομάδα όταν για ένα μεγάλο διάστημα έχει άσχημα αποτελέσματα».

Τέλος για το αν του λείπει η Εθνική ομάδα, σχολίασε:

«Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Μου λείπει η εθνική ομάδα, αλλά είναι λογικό να κλείνει ένας κύκλος. Έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή και φτάνεις σε σημείο που θέλεις και άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags