Facebook Pixel Original κατά Δημητριάδη!
| 2012-12-06 19:21:00

Original κατά Δημητριάδη!

Original κατά Δημητριάδη!

Βέλη κατά του Βασίλη Δημητριάδη ρίχνει η Original 21, η οποία κατηγορεί τον πρώην Γενικό Αρχηγό της ΑΕΚ ως αργόμισθο και άνθρωπο χωρίς λόγο και μπέσα.

Ο μεγαλύτερος Σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ ενημέρωσε την επίσημη ιστοσελίδα του με νέα ανάρτηση, στην οποία παίρνει στρέφεται (από το πουθενά) κατά του Βασίλη Δημητριάδη. Οι φανατικοί φίλοι της Ένωσης χρησιμοποιούν μάλιστα καλοκαιρινό δημοσίευμα από αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Δημητριάδης θα εμπλεκόταν στα διοικητικά του Άρη.

«εφημερίδα «Αθλητικά Νέα» της Θεσσαλονίκης 03/08/12 : «Επικεφαλής της προσπάθειας για τη σωτηρία του Άρη είναι ο παλιός πρόεδρος των Θεσσαλονικέων, Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος ενδιαφέρεται να εμπλακεί διοικητικά με την ομάδα, και ουσιαστικά να αναλάβει τις τύχες της. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως στο διάστημα αναβολής της τακτικής γενικής συνέλευσης η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου και έγινε τελικά στις 21, η προηγούμενη διοίκηση της Λέσχης είχε κάνει επαφές με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ για μια ανάλογη εξέλιξη. Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι το ενδιαφέρον αυτό υφίσταται εδώ και τρεις μήνες τουλάχιστον. Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι ακόμη και στην περίπτωση που εισρεύσει στα ταμεία της εταιρίας αυτό το ποσό, ο Αρης δε θα μπορέσει ποτέ να το αποπληρώσει, έχοντας τεράστια χρέη και λίγα έσοδα τα επόμενα χρόνια, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να περάσει στην κυριαρχία των συγκεκριμένων ανθρώπων (μεταξύ αυτών ο Βασίλης Δημητριάδης, πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, και ένας δημοσιογράφος εξ Αθηνών, του οποίου το όνομα δε θα αποκαλύψουμε για την ώρα)»

20-3-2011 , oλυμπιακος - ΑΕΚ = 6-0

Προπονητικό κέντρο Σπατών , ώρα 01:35 πμ : " Εγώ έχω παραιτηθεί και θα γυρίσω στο χωριό μου..."

...ΟΙ "ΛΟΓΟΤΙΜΗΤΕΣ " ΞΕΡΑΜΕ OTI ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ....

ΑΛΛΑ... ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !

ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ !», αναφέρει η ανάρτηση στο original21.com

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόντρα είχε ξεσπάσει όταν ο Δημήτρης Χατζηχρήστος πίεσε τον Ανδρέας Δημητρέλο να κρατήσει στην ομάδα τον Χρήστο Κωστή και να μην επαναφέρει τον Δημητριάδη στο πόστο του Γενικού Αρχηγού. Μάλιστα ο... “βασιλομπίλαρος” όπως αποκαλούσαν κάποτε τον Δημητριάδη οι Ενωσίτες, είχε κάνει δηλώσεις στις οποίες χαρακτήριζε τον ηγέτη της Original αλήτη και διάβολο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags