Facebook Pixel «Μέχρι την Τετάρτη θα έχω αποφασίσει»
| 2011-03-07 20:50:00

«Μέχρι την Τετάρτη θα έχω αποφασίσει»

«Μέχρι την Τετάρτη θα έχω αποφασίσει»

Την Τετάρτη θα απαντήσει στους ανθρώπους του Άρη ο Σάκης Τσιώλης για την πρόταση συνεργασίας που του έχουν κάνει οι «κίτρινοι» να αναλάβει εδώ και τώρα την ομάδα!

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους του Αρη για το ενδιαφέρον που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έφυγα από τον Ολυμπιακό Βόλου έχω πάρα πολλές προτάσεις τις οποίες απέρριψα. Όμως ο Αρης είναι κάτι το ξεχωριστό! Φεύγοντας από το Βόλο έδωσα μια υπόσχεση να μη δουλέψω τη φετινή χρονιά και θέλω να την τηρήσω. Ωστόσο αυτή η πρόταση από τον Αρη με βάζει σε μεγάλο δίλημμα. Ζήτησα, λοιπόν, μια-δυο μέρες παραπάνω να σκεφτώ. Μέχρι την Τετάρτη θα έχω αποφασίσει», τόνισε, με τις πιθανότητες πάντως να πει το «ναι» να μην είναι μεγάλες.

Στο μεταξύ, λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας το Δ.Σ της ΠΑΕ Αρης πήρε αναβολή για την Τρίτη, οπότε και θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα, μεταξύ των οποίων και το θέμα προπονητή. Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα προπονήσει αύριο κανονικά τους ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας την προετοιμασία για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Πέραν του προπονητή οι διοικούντες τον Αρη θα ασχοληθούν και με όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ματς με τον Ηρακλή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πηγή: novasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags