08/03/11 - 00:06

«'Παραγκάρχης’ ο Μπέος» – «Ο Πατέρας τις κασέτες»!

Τον ιδιοκτήτη του Βόλου κατονόμασε ως «παραγκάρχη» ο Κούγιας. «Ζήτησε καλές διαιτησίες για τον Ολυμπιακό Π.». Απάντηση Μπέου: «Αν υπάρχουν κασέτες, ο Πατέρας τις έδωσε».

«'Παραγκάρχης’ ο Μπέος» – «Ο Πατέρας τις κασέτες»!
42.452views 0shares

Πράματα και… θάματα είπε ο Αλέξης Κούγιας στην τηλεοπτική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στο «BLUE SKY». Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκής κατονόμασε λοιπόν ως «παραγκάρχη» τον Αχιλλέα Μπέο!

Επίσης, τόνισε ότι ο Δαλούκας του δήλωσε ότι τον κυνηγάνε γιατί του είπαν να έχει καλές διαιτησίες ο Ολυμπιακός και αυτός αρνήθηκε, γι` αυτό και «φαγώθηκε»…

«Επελέγην λοιπόν από τον Δαλούκα να τον υπερασπιστώ, που μου είπε ότι γι` αυτό τον κυνηγάνε, για να έχει καλές διαιτησίες ο Ολυμπιακός. Αυτός το αρνήθηκε να το κάνει και γι `αυτό τον κυνηγάνε, Του το είπε ο Μπέος να το κάνει…

Στην τελευταία παράγκα συμμετέχει αναμφισβήτητα ο εξυγιαντής. Αν υπήρχε κράτος, θα έπρεπε ο Μπέος και η παρέα του να είναι φυλακή.

Ακουσα 4 κασέτες από άτομο μεγάλου ήθους και επιχειρηματικού εύρους. Όταν γνωρίζεις τα πρόσωπα, καταλαβαίνεις πως είναι αυτοί. Εγώ επειδή εκτιμώ το πρόσωπο που μου είπε για τον αγώνα με τη Μακάμπι, παραιτήθηκα από την υπεράσπιση του Δαλούκα, γιατί δεν μου είπε την αλήθεια», είπε ο Κούγιας.

Όσον αφορά το θέμα με τις κασέτες και τον «παραγκάρχη», σχολίασε: «Προσωπικά, ενεπλάκην σε αυτήν την υπόθεση, γιατί παρότι έχω τη φήμη ως «κακό πανί» για τους διαιτητές, μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Επελέγην από τον κύριο Δαλούκα στην καταστροφική για αυτόν υπόθεση. Το ευχάριστο για μένα είναι ότι με επιλέγουν άνθρωποι τους οποίους έχω κατακεραυνώσει.

Αυτός που φωτογραφίζεται με έχει επίσης επιλέξει… Όταν ο Μπέος κυνηγούσε τους Μητροπουλαίους. Βεβαίως, είχαν παράγκα, αλλά ουδείς δεν τιμωρήθηκαν, ούτε καμία ομάδα».

Επίσης ανέφερε: «Ο Πιλάβιος με έβαλε να ακούσω μία κασέτα από το Μακάμπι – Ολυμπιακός. Άκουσα τις κασέτες, δεσμεύτηκα όμως πως δεν θα δημοσιοποιήσω ακόμα το περιεχόμενό τους.

Σαν δικηγόρους του Δαλούκα δεν μπορώ να το κάνω, σαν πρόεδρος της Παναχαϊκής όμως έχω έμμεσο συμφέρον. Λέξη προς λέξη μπορώ να σας πω. Σε μία από αυτή μάλιστα, αυτός ο παλιάνθρωπος που επικαλείται τα παιδιά του (σ.σ. Μπέος), άκουσα πως απειλούσαν τη γυναίκα του Δαλούκα. Αυτοί οι… αντρούκλες, απειλούσαν τη γυναίκα του Δαλούκα. Είναι συνομιλία χώρου, όχι υποκλοπή. Συνομιλίες με τον αρχηγό της νέας παράγκας. Αυτός μπορεί να επιλέγει τον διαιτητή μίας αναμέτρησης. Ή τους επιλέγει ή τους απειλεί.

Πρέπει να πω όμως πως δεν υπάρχει ούτε αναφορά στον Βασσάρα».

Για τις κασέτες: «Άκουσα τον παραγκάρχη να λέει πως έγιναν ορισμένα πράγματα πριν το Μακάμπι – Ολυμπιακός και το ΆρηςΠαναθηναϊκός. Και κυρίως το πως γίνονται με τις αναφορές σε Τσετσένους και Βουλγάρους δολοφόνους».

Κλείνοντας πρόσθεσε:«Ο Μπέος φαίνεται να λέει μπροστά στην γυναίκα του Δαλούκα, τώρα δεν έχεις άλλα περιθώρια. Αυτός τον όρισε στο ΆρηςΠαναθηναϊκός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο παραγκάρχης ζήτησε από Δαλούκα να παίξει 52-48 στο Άρης – ΠΑΟ»

Μπέος: "Ο Πατέρας έδωσε τις κασέτες"!

Μπέος: «Ό,τι ξέρω για Μαρινάκη, Πατέρα το καταπίνω»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ