Facebook Pixel "Μας δίνει αισιοδοξία"
| 2013-01-05 21:50:00

"Μας δίνει αισιοδοξία"

"Μας δίνει αισιοδοξία"

Ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ "δίνει αισιοδοξία να επαναλάβουμε την επιτυχημένη σεζόν που είχαμε", ενώ αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σάκη Τσιώλη

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: "Ήταν πολύ σημαντική νίκη γιατί μας δίνει αισιοδοξία να επαναλάβουμε την επιτυχημένη σεζόν που είχαμε. Μου άρεσε η συμπεριφορά και η απόδοση. Γυρίσαμε το αποτέλεσμα και είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα δείχνει ότι έχει μέλλον. Ικανοποιήσαμε κόσμο και ιδιοκτήτες προχωράμε για Κέρκυρα."

Για την τακτική που ακολούθησε στο ματς με την ΑΕΚ και την αλλαγή του Καλαντζή με τον Φραγκουλάκη: "Η αλήθεια είναι ότι αλλάξαμε την τακτική μας. Θέλαμε να απελευθερώσουμε τον Ράγιος, ο οποίος μαζί με Ντε Μπλάσις και Ναβάρο λειτουργούν καλά. Η ΑΕΚ έπαιζε με τρία αμυντικά χαφ και αυτό μας δυσκόλεψε. Όταν απελευθερώσαμε Ράγιος ως δεύτερο φορ όλα άλλαξαν για εμάς."

Για τη συνέχεια του Αστέρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: "Έχουμε μεγάλη αισιοδοξία και βλέπουμε ότι κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Θέλουμε και το Κύπελλο που πέρυσι φτάσαμε ψηλά. Τα ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι κρίσιμα."

Για τον Ουσέρο: "Ο Ουσέρο θα επιστρέψει. Αρκετά με τις απουσίες, έχουμε ταλαιπωρηθεί τους τελευταίος μήνες με πολλές απώλειες."

Για τον Ράγιος και τον ΠΑΟΚ: "Δεν είμαι εδώ για να ανεβάσω το κασέ των παικτών. Δημοσιογράφος ομάδας (σ.σ. ΠΑΟΚ) που ενδιαφέρθηκε για τον Ράγιος με ρώτησε για το Ράγιος και εγώ του απάντησα ότι ο Ράγιος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας."

Για τους Καρντάσιο και Γκάμπριελ και τις μεταγραφές: "Συζητάμε για τους Καρντάσιο και Γκάμπριελ για να δοθούν σε κάποια ομάδα και να αποδεσμευθούν γιατί δεν ταιριάξανε με ομάδα. Είναι δύσκολο να πάρουμε παίκτη και να μπορέσει να μπει στην ενδεκάδα. Θα γυρίσουν Ουσέρο, Σανκαρέ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να έχουμε έναν επιθετικό. Εγώ θέλω Έλληνες αλλά οι ιδιοκτήτες δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και δεν έχω πρόβλημα να δουλέψω με ξένους. Οι ιδιοκτήτες είναι πάντα κοντά στην ομάδα."

Για την ΑΕΚ: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από μια καλή ΑΕΚ."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags