Facebook Pixel «Οι Έλληνες παίκτες δεν αντέχουν άλλο τους χούλιγκαν»
| 2011-03-10 01:17:00

«Οι Έλληνες παίκτες δεν αντέχουν άλλο τους χούλιγκαν»

«Οι Έλληνες παίκτες δεν αντέχουν άλλο τους χούλιγκαν»

Για τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού μίλησε ο Μάρκους Γιόνσον σε συνέντευξή του στα σουηδικά ΜΜΕ.
 

Παράλληλα, τόνισε πως η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, ενώ επισήμανε πως είναι σωστή η απόφαση για αποχή.

Αναλυτικά:

- Για τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα
«Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Ελλάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα με χούλιγκαν. Όλα όμως κλιμακώθηκαν μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όταν οι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο. Πλέον, οι Έλληνες παίκτες κουράστηκαν και θέλουν να κλείσουν τα γήπεδα αυτό το σαββατοκύριακο. Είναι καλό να το δείχνεις αυτό, αλλά δεν πιστεύω πως θα ηρεμήσουν τα πράγματα αν δεν παίξεις ένα ματς».

- Για τη σύγκριση με την Σουηδία
«Τα πράγματα είναι πολύ πιο χάλια στις κερκίδες απ’ ότι στην Σουηδία. Όταν παίξαμε με τον Άρη δεν μπορούσαμε να αποχωρήσουμε, έπρεπε να τρέξουμε και μας ακολουθούσαν τα ΜΑΤ. Στα γήπεδα πετάγονται τα πάντα, φωτοβολίδες, φρούτα και μπουκάλια. Είναι πολύ δύσκολο να συγκριθεί η κατάσταση με αυτή της Σουηδίας. Κάθε φορά που πας σε ένα ματς αισθάνεσαι να είναι περισσότεροι οι αστυνομικοί από τους οπαδούς».

 - Για το τι πρέπει να γίνει
«Είναι δύσκολο να κάθεσαι στο γήπεδο δυο επιπλέον ώρες για να φύγουν οι οπαδοί. Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει περισσότερα, πρέπει να υπάρξουν πιο αυστηροί κανόνες.

 - Για την απόδοσή του παρά τα προβλήματα στην ομάδα
«Είμαι πολύ καλά στον Πανιώνιο, παίζω βασικός πηγαίνω καλά, και είναι βασικό πως τα έχουμε καταφέρει κόντρα στις μεγάλες ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags