Facebook Pixel Έμειναν... παγωτό!
| 2013-01-15 21:00:00

Έμειναν... παγωτό!

Έμειναν... παγωτό!

Σε... ράμπο του ΣΔΟΕ έχουν εξελιχθεί τα μέλη της Original 21 που έχουν καταλάβει τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο λόγος; Διάφορα λαβράκια που έχουν ψαρέψει στα Σπάτα! Ένα από αυτά, μάλιστα, ήταν κατεψυγμένο!
 

«Αν μπει στην ΑΕΚ το ΣΔΟΕ, θα την πληρώσει και η ομάδα», τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, στη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπeία της Ερασιτεχνικής, των παλαιμάχων και της ORIGINAL 21, αφού αν υπάρχουν ποινικά κολάσιμες πράξεις δεν αποκλείεται να υπάρχουν επιπτώσεις για την ίδια την Ένωση.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ που έχουν καταλάβει τα Σπάτα σίγουρα ξέρουν σε τι αναφέρθηκε ο Υφυπουργός. Όπως είναι σε θέση να ξέρει ο σκύλος, τα μέλη της Original 21 που έχουν καταλάβει από τα τέλη του 2012 τα γραφεία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, δεν κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα στα Σπάτα, πίνοντας... μπύρες.

Έχουν ερευνήσει αρκετά πράγματα και αλίευσαν πολλά λαβράκια! Σε ένα από αυτά έμειναν κυριολεκτικά... παγωτό! Ανακάλυψαν τιμολόγιο παγομηχανής, την οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ επί προηγούμενης διοίκησης (αυτή που διαδέχτηκε ο Δημητρέλος), την πλήρωσε χρυσάφι. Τα μέλη της Original έψαξαν το μοντέλο της συσκευής και έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια όταν διαπίστωσαν ότι στο εμπόριο πωλείται 350 με 400 ευρώ και στην Ένωση την πλήρωσαν 8500 Ευρώ! Όπως καταλαβαίνετε, τα 8100 δεν ήταν έξοδα μεταφοράς και συντήρησης...
Αυτή, φυσικά, δεν είναι η μόνη παρατυπία που βρήκαν οι ράμπο της Original...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags