Facebook Pixel V for Vassell
| 2013-02-05 13:06:00

V for Vassell

V for Vassell

Ο Ντάριους Βασέλ είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού και το παρακάτω θέμα σας παρουσιάζει τον ταχύτατο 33χρονο φορ που τραυματίστηκε με τρυπάνι και έχει να αγωνιστεί από τον Απρίλιο!
 

Ο Ντάριους Κλαρκ Βασέλ, όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1980 στην περιοχή του Μπέρμιγχαμ, Γκράβελι Χιλ και έπαιξε για πρώτη φορά ποδόσφαιρο στην ομάδα τζούνιορ της Ρόμουλους, όπου έπαιρνε μέρος στη Birmingham Boys League.

Από τότε άρχισε να δείχνει την ικανότητα του στο σκοράρισμα καθώς σε μια σεζόν έκανε ρεκόρ σημειώνοντας 46 γκολ, ενώ πέτυχε 6 μόνο σε έναν αγώνα. Οι δεξιότητες του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Αστον Βίλα που έσπευσε να τον εντάξει στις Ακαδημίες της.

Ο Ντάριους Βασέλ συνέχισε να σπάει ρεκόρ και στην Άστον Βίλα πετυχαίνοντας 39 γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα Νέων το 1998. Δηλαδή σε ηλικία μόλις 18 ετών! Οι εμφανίσεις του με την πρώτη ομάδα της Άστον Βίλα (πέτυχε συνολικά 35 γκολ σε 162 εμφανίσεις), έκαναν τη Μάντσεστερ Σίτι να χτυπήσει την πόρτα του «Βίλα Παρκ» για τον Άγγλο επιθετικό.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags