Facebook Pixel «Αν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, θα πρέπει να υπάρχουν και υπεύθυνοι»
| 2011-03-12 23:09:00

«Αν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, θα πρέπει να υπάρχουν και υπεύθυνοι»

«Αν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, θα πρέπει να υπάρχουν και υπεύθυνοι»

Θέση για το θέμα με τις «κασέτες» πήρε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, λέγοντας πως "αν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να υπάρχουν και υπεύθυνοι. Θα πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, ώστε να κάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πιο δυνατό".

Για το ματς σχολίασε: «Το αποτέλεσμα έδειξε ότι λειτούργησε το 4-4-2. Το πιο σημαντικό ήταν ότι όλοι οι παίκτες δημιούργησαν ένα σύνολο , όπου σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν ικανοί να ισορροπήσουν ένα διαφορετικό σύστημα από αυτό που παίζαμε. Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, γιατί υπήρχαν προβλήματα, πάρα το γεγονός ότι πρόκειται για ένα όμορφο στάδιο. Το ξέραμε αυτό και έπρεπε να βρούμε ένα τρόπο να κινήσουμε τον αγώνα μας, αφού από την άλλη μεριά είχαμε μια ομάδα, πολύ δυνατή, καθώς παίζει ένα καλό ποδόσφαιρο και δυνατές στις στημένες φάσεις. Ο Ηρακλής πιστεύω ότι προσπάθησε μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε για να κερδίσει και έκανε έναν αγώνα που ανταποκρίθηκε και προσαρμόστηκε στον αντίπαλο που είχαμε.

Ξεπεράσαμε κάποια θέματα και απουσίες που είχαμε, παίζοντας με 4-4-2. Οι παίκτες κατανοούν σταδιακά τις διαφορετικές αρμοδιότητες που έχουν μέσα στην ομάδα. Γιατί πολλές φορές στο πρωτάθλημα είσαι αναγκασμένος να αλλάζεις συστήματα και θα πρέπει οι παίκτες να προσαρμόζονται. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Ο Σισέ ήταν πάντα ένα παίκτης που σκοράρει, αλλά σήμερα ήταν ο παίκτης που βοήθησε να σκοράρουν οι συμπαίκτες του και κυρίως ο Πετρόπουλος. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που λειτούργησε ο Σισέ και την εκλεκτικότητα του Πετρόπουλου.

Ο Σισέ βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και σε αντίθεση με άλλους αγώνες, βοήθησε αυτή την φορά τους συμπαίκτες του να σκοράρουν.

Για το θέμα των «κασετών»: «Καταρχήν , ποτέ δεν σταμάτησα να λέω την άποψη μου σε αυτά τα θέματα. Καταλάβετε όμως όλοι ότι αυτά τα θέματα , τα οποία δεν γνωρίζω , ώστε να δώσω ασφαλής απόψεις γιατί δεν διαβάζω και δεν καταλαβαίνω τα ελληνικά. Οι πληροφορίες που έρχονται από την ομάδα μου, μου δημιουργούν μια γενική άποψη, Αν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να υπάρχουν και υπεύθυνοι. Θα πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, ώστε να κάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πιο δυνατό και όλα τα άτομα που αγαπούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, συμφωνούν ότι αυτό που γίνεται στον αγωνιστικό χώρο είναι ειλικρινές.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στο άθλημα που αγαπάμε, είναι να φέρονται σε αυτό το θέμα άσχημα. Δεν μπορούμε να προωθήσουμε το ποδόσφαιρο που είναι για όλο τον κόσμο μια σημαντική υπόθεση, εκτός και αν όλοι όσο το αγαπάμε να βοηθήσουμε, ώστε να πιστέψουμε σε αυτό. Οι προπονητές, οι προπονητές και όσο είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί να εξαρτάται η εργασία τους, από άλλα πράγματα που έχουν άμεση συνέπεια από εξωαγωνιστικους παράγοντες. Ως επαγγελματίας θέλω να κερδίσω πάντα και η άποψη μου είναι η αθλητική αλήθεια. Σε αυτή πιστεύω. Αν συμβαίνει κάτι που δεν ξέρω, μόνο οι θεσμικοί υπεύθυνοι , θα πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags