Facebook Pixel Κερδίζει μόνος του και όταν δεν σκοράρει…
| 2011-03-12 23:25:00

Κερδίζει μόνος του και όταν δεν σκοράρει…

Κερδίζει μόνος του και όταν δεν σκοράρει…

Ο Σισέ απέδειξε στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή με 3-1, πως κάνει την διαφορά ακόμα και όταν δεν βρίσκει δίχτυα. «Έφτιαξε» τρία γκολ και έφτασε τις έξι ασίστ.
 

Τελικά, ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε μία αναμέτρηση, ακόμα και όταν δεν σκοράρει. Αυτό συνέβη στην αποψινή νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή με 3-1, όπου ο Γάλλος άσος δεν έβαλε κανένα γκολ, όμως δημιούργησε και τα τρία.

Η αρχή έγινε με το1-0, όταν έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Πετρόπουλο, που δεν δυσκολεύτηκε με κοντινή κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Παρόμοιο ήταν και το δεύτερο τέρμα των «πρασίνων», όταν ο Σισέ ταλαιπώρησε την άμυνα του «Γηραιού» και την κατάλληλη στιγμή… έστρωσε στον «Πετρογκόλ», ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για δεύτερη φορά. Στο τρίτο όμως τέρμα του «τριφυλλιού» τα δεδομένα άλλαξαν. Μην φανταστείτε τίποτα… τρελό. Ο Σισέ ήταν και πάλι πρωταγωνιστής. Μόνο που αυτή την φορά έκανε το σουτ, ο Ελευθερόπουλος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Χριστοδουλόπουλος από κοντά διαμόρφωσε στις καθυστερήσει το τελικό 3-1.

Τρία γκολ λοιπόν, τα οποία όλα ξεκίνησαν από ενέργειες του Σισέ. Ο Γάλλος μπορεί να μην σκόραρε, όμως απέδειξε πως μπορεί να… σπρώχνει τον Παναθηναϊκό στη νίκη και με άλλους τρόπους. Άλλωστε, η επίθεση και το σκοράρισμα είναι ένας μέρος της δουλειάς του, αφού ο «Τζιμπρίλ» συνηθίζει να τρέχει πολύ και να βοηθάει παντού, ακόμα και στην άμυνα. Το ίδιο έκανε και κόντρα στον Ηρακλή, όπου με τις δύο ασίστ έφτασε τις έξι στο φετινό πρωτάθλημα και… ισοφάρισε τον Κατσουράνη.

Μάλιστα, την συνεισφορά του Γάλλου στο παιχνίδι εξήρε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος της αναμέτρησης λέγοντας: «Ο Σισέ ήταν πάντα ένα παίκτης που σκοράρει, αλλά σήμερα ήταν ο παίκτης που βοήθησε να σκοράρουν οι συμπαίκτες του και κυρίως ο Πετρόπουλος. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που λειτούργησε ο Σισέ και την εκλεκτικότητα του Πετρόπουλου».

Την ίδια ώρα ο Πετρόπουλος δήλωνε: «Το έχω ξαναπεί, ο Τζιμπριλ είναι ένας από τους κορυφαίους σέντερ φορ και οι πράξεις του το έχουν δείξει».


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags