Facebook Pixel Το γήπεδο του ΠΑΟ φταίει για τον Βωβό!
| 2013-02-25 18:35:00

Το γήπεδο του ΠΑΟ φταίει για τον Βωβό!

Το γήπεδο του ΠΑΟ φταίει για τον Βωβό!

Στη μη πραγματοποίηση του σχεδίου της διπλής ανάπλασης που συμφωνήθηκε μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την δημιουργία του νέου γηπέδου στο Βοτανικό, οφείλεται η δεύτερη σύλληψη του Μπάμπη Βωβού για χρέη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σεβόμενη πάντοτε τον νόμο και τις διαδικασίες που προβλέπει, η διοίκηση της εταιρίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να ρυθμίσει και να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της εταιρίας προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς. Επιθυμούμε όμως να τονίσουμε ότι η γενεσιουργός αιτία των οικονομικών της προβλημάτων είναι η από τετραετίας αιφνίδια διακοπή των εργασιών κατασκευής του μεγαλύτερου επενδυτικού έργου της εταιρίας στον Βοτανικό.

Η Διοίκηση της εταιρίας και ο Χαράλαμπος Βωβός προσωπικά εκφράζουν την αγανάκτησή τους, γιατί – μετά από 39 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, στην οποία δεν υπήρξε ούτε μία ημέρα καθυστέρησης καταβολής των οικονομικών υποχρεώσεών της και που οι καταβολές προς το Ελληνικό Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς την τελευταία δεκαετία, υπερβαίνουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ – αντιμετωπίζονται ως φοροδιαφεύγοντες και εισφοροδιαφεύγοντες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags