14/03/11 - 23:27

«Ο Αστέρας είναι μοναχικός καβαλάρης και κόσμημα»

Ο Γιώργος Μποροβήλος με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Τρίπολης απάντησε στις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια και χαρακτήρισε κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο τον Αστέρα Τρίπολης…  

«Ο Αστέρας είναι μοναχικός καβαλάρης και κόσμημα»
23.753views 0shares

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης:

«Ο Αστέρας είναι κόσμημα στα αθλητικά δρώμενα της πατρίδας μας. Δεν έχει δώσει ποτέ κανένα μα κανένα δικαίωμα. Κινείται ανεξάρτητα. Είναι ο μοναχικός καβαλάρης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το έχει αποδείξει περίτρανα σε ψηφοφορίες, με τις θέσεις που παίρνει. Η ομάδα αυτή είναι υπόδειγμα. Οι άνθρωποι αυτοί μόνο προσφέρουν στον τόπο μας. Δεν ξέρω αν θα κινηθούν νομικά εναντίον των δηλώσεων του κ. Κούγια για όσα είπε για την πιο βρώμικη ομάδα της Ελλάδας. Είναι κάτι που θα αποφασίσουν ο κ. Μπάκος με τον κ. Καϋμενάκη»

«Ίσως επειδή κάποια στιγμή είχε εκφραστεί ένα ενδιαφέρον από τον κ. Καϋμενάκη για την Παναχαϊκή να θέλει ο κ. Κούγιας τώρα να πει στον κόσμο της Παναχαϊκής ότι ορίστε ποιοί ονειρευόσασταν να πάρουν την ομάδα. Ενδεχομένως να είναι αυτό».

«Είμαστε όλοι ενωμένοι για την παραμονή στην κατηγορία. Εκεί έχουμε στρέψει το ενδιαφέρον μας. Για τον κόσμο τους ευχαριστώ δημόσια. Ήταν συγκλονιστικοί. Είχαν πάθος και βοήθησαν. Όλοι μαζί να ενωθούμε και να πετύχουμε το στόχο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ