Facebook Pixel «Αναξιόπιστο το πρωτάθλημα;»
| 2011-03-15 18:39:00

«Αναξιόπιστο το πρωτάθλημα;»

«Αναξιόπιστο το πρωτάθλημα;»

Ημέρα… Μπέου είναι η σημερινή, πάει και τελείωσε!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου με τηλεφωνική του παρέμβαση στον NOVA Σπορ FM υπερασπίστηκε και αυτός τη Σούπερ Λίγκα…

«Δεν μπορεί… να θεωρείται αναξιόπιστο επειδή ο Νικόλας Πατέρα πήρε τηλέφωνο τον Δαλούκα», είπε ο Μπέος.
Για το πώς επηρεάζουν όσα βγήκαν στην επιφάνεια με τις κασέτες, την αξιοπιστία του πρωταθλήματος:

«Δεν μπορεί να λέγεται ότι το φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο ακόμα κανείς δεν ξέρει ποιος θα πέσει, ποιος θα βγει στην Ευρώπη και ποιος όχι, να θεωρείται αναξιόπιστο επειδή ο Νικόλας Πατέρα πήρε τηλέφωνο τον Δαλούκα. Δεν σημαίνει ότι κάνουμε όλοι το ίδιο και ότι είναι αναξιόπιστο το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι όλα είναι ανοιχτά σε αυτό το πρωτάθλημα».

Για την άρση των τηλεφώνων:

«Επιμένω να γίνει άρση για να δούμε ποιος μιλάει με ποιόν και τι λέει. Να ανοίξουν οι γραμμές. Αυτό όμως ξαναλέω δεν σημαίνει ότι είναι αναξιόπιστοι όλοι οι πρόεδροι. Πρέπει η δικαιοσύνη να κάνει το σωστό για να μάθουμε την αλήθεια. Δεν μπορούν τα θεσμικά όργανα να υιοθετούν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Να καλούν σε απολογία και να τιμωρούν τον Χάβο για παράδειγμα αλλά όχι τον κ. Φερέιρα που είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και δήλωσε ότι είναι ψεύτικο πρωτάθλημα. Αν αυτό δεν είναι δυσφήμιση, τι είναι; Για αυτό το κατάντημα φταίει η Πολιτεία κατά 90%, γιατί επί σειρά ετών έβγαζε τους νόμους».

Για την απουσία του ΠΑΟΚ από την συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας:

«Η γνώμη μου είναι ότι πρώτον έλλειπε γιατί έχει ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά του αλλά και επειδή θέλει να παραμείνει αμέτοχος προσωρινά σε μία τέτοια σύγκρουση συμφερόντων. Ωστόσο, θεωρώ ότι όφειλε να είναι εκεί».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags