Facebook Pixel Τα "χώνει" ο Λίνεν στη διοίκηση!
| 2013-04-10 08:14:00

Τα "χώνει" ο Λίνεν στη διοίκηση!

Τα "χώνει" ο Λίνεν στη διοίκηση!

Δεν μπορεί να πιστέψει ο Γερμανός ότι τον έδιωξαν...

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Goal":

Για την απόφαση της διοίκησης: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είμαι απογοητευμένος από την απόφαση που έλαβε το συμβούλιο. Πήραν μια απόφαση που δεν έχει λογική για εμένα. Έχουμε μπροστά μας δύο ματς και ήμασταν μέσα στο στόχο της παραμονής. Οδήγησα την ομάδα από τους δύο στους 30 βαθμούς χωρίς χρήματα. Έχω ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν γνωρίζουν πριν από τα παιχνίδια πώς θα ταΐσουν την οικογένειά τους. Περάσαμε τόσα προβλήματα σε όλη τη χρονιά, που μοιάζει απίστευτο αυτό που συνέβη".

Για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ: "Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Πιστεύω πως η ομάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα και να μείνει στην κατηγορία. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο ευατό τους μέσα στο γήπεδο. Αυτό ζήτησα και χθες. Εύχομαι στους παίκτες να νικήσουν τον Παναθηναϊκό και να ξεφύγουν από τον υποβιβασμό. Δεν αξίζει στην ΑΕΚ αυτό που περνάει. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να μείνουν όλοι ενωμένοι. Να έχουν την υποστήριξη του κόσμου και να τα δώσουν όλα για τη νίκη".

Για τις επιλογές του στο ματς με τον ΠΑΣ: "Όλες οι επιλογές που έκανα ήταν για να μπορέσει να νικήσει η ΑΕΚ. Δεν ξεκίνησα τον Ανάκογλου επειδή ήθελα παίκτες που θα πρέσαραν και θα κέρδιζαν τη μάχη στο κέντρο. Είχα κάποιες ιδέες πριν από το παιχνίδι, αλλά αποφάσισα να αλλάξω. Δεν ήθελα να κάνω επαναστατικές αλλαγές στην ομάδα. Μην ξεχνάτε πως είχαμε απουσίες πολύ σημαντικές για την ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags