Facebook Pixel "Πάμε για το καλύτερο"
| 2013-05-29 16:33:00

"Πάμε για το καλύτερο"

"Πάμε για το καλύτερο"

Αισιόδοξος για καλή πορεία της Εθνικής Νέων στο Μουντιάλ U-20 της Τουρκίας εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.. «Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε το γκρουπ και στην συνέχεια όπου φτάσουμε. Πάμε για το καλύτερο», τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας. «Για την ώρα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο», ανέφερε για τα περί μετακίνησής του στη Νάπολι.

Για την επικείμενη συμμετοχή της Ελλάδας στο Μουντιάλ Νέων: «Πιστεύω ότι διαθέτουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Πολλά παιδιά με εμπειρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Πάμε για το καλύτερο και φυσικά να το ευχαριστηθούμε».

Για τους αντιπάλους της Εθνικής ομάδας (Μεξικό, Παραγουάη, Μάλι): «Δεν έχουμε αγωνιστεί με ομάδες εκτός Ευρώπης. Ωστόσο ο κος Τσάνας με τους συνεργάτες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και θα μας δείξουν τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να τους αντιμετωπίσουμε».

Για τον στόχο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: «Και φέτος πηγαίνουμε με αρχικό στόχο να περάσουμε τον όμιλο. Δεν μπορείς να πεις που θα φτάσεις. Είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο γήπεδο γιατί είμαστε ικανοί. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αρχικά να περάσουμε το γκρουπ και στην συνέχεια… όπου φτάσουμε».

Για τα περί μετακίνησης στη Νάπολι: «Για την ώρα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags