Facebook Pixel «Καμιά συζήτηση με Βαρδινογιάννη»
| 2011-03-25 22:43:00

«Καμιά συζήτηση με Βαρδινογιάννη»

«Καμιά συζήτηση με Βαρδινογιάννη»

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αρνήθηκε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά για την εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό.

Τα σενάρια, οι φήμες αλλά και η αίσθηση αρκετών εκ των μετόχων του Παναθηναϊκού, θέλουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο να είναι ο μοναδικός εκ των μεγαλομετόχων που θα θελήσει να αυξήσει το ποσοστό του στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είτε αναλαμβάνοντας το 24,7 που έχει απαρνηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είτε βάζοντας περισσότερα χρήματα από όσα αναλογούν στο ποσοστό του. Το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο θα γίνει την Τρίτη και ο κόσμος των «πρασίνων», όσο δύσκολα και αν είναι με τα υπάρχοντα δεδομένα, περιμένει... φως στο τούνελ της πολυμετοχικότητας.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος ήταν φειδωλός αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί πιο ενεργά και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. «Δεν με απασχολεί τι γράφεται καθημερινά και τι λέγεται δεξιά και αριστερά. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον κ. Βαρδινογιάννη. Θα τα πούμε όλα μετά το συμβούλιο της Τρίτης» ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να απαντήσει σχετικά με τις φήμες για δικό του... ντου: «Θα δούμε τι θα γίνει. Βλέποντας και κάνοντας».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags