Facebook Pixel Ραφίκ, το λιοντάρι....
| 2011-03-28 09:23:00

Ραφίκ, το λιοντάρι....

Ραφίκ, το λιοντάρι....

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Τζιμπούρ με την παρουσία του στον αγώνα της Αλγερίας εναντίον του Μαρόκου, με τον Τύπο στην πατρίδα του να τον χαρακτηρίζει "δολοφόνο" και πολεμιστή!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν, δίχως αμφιβολία, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του με την "buteur" να σχολιάζει σε άρθρο της για την εμφάνισή του:

«Man of the Match... ο «δολοφόνος» Τζιμπούρ! Αν υπάρχει ένας παίκτης που να ενσαρκώνει το πνεύμα των Αλγερινών χθες, αυτός είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ, που έκανε ένα τεράστιο παιχνίδι.

Όπως ένας πολεμιστής, ο επιθετικός του Ολυμπιακού τα έβαζε με όλους τους αντιπαλους αμυντικούς . Μόνος μεταξύ των τεσσάρων ο Τζιμπούρ πολέμησε σαν λιοντάρι, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια του αγώνα και βοήθησε πάρα πολύ για να κάνει το Μαρόκο λάθη.

Ο Τζιμπούρ ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης. Είδαμε ίσως την καλύτερη εμφάνιση του Τζιμπούρ».

"Θα γίνω θυσία"

Στο ίδιο θέμα φιλοξενούνται δηλώσεις και του ίδιου του παίκτη, ο οποίος σχολίασε για τη νίκη της Αλγερίας: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή τη νίκη. Κερδίσαμε την πολύ καλή ομάδα Μαρόκου αν και είχαμε πολλά προβλήματα.

Πλέον θα ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας. Έπρεπε να κερδίσουμε για να φτάσουμε τις άλλες ομάδες του ομιλου. Σε αυτούς τους αγώνες θα γίνω θυσία για την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο στόχος που ήταν η νίκη επετεύχθη και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags