Facebook Pixel «Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Άμεσα τα 15 εκατ»
| 2011-03-29 20:25:00

«Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Άμεσα τα 15 εκατ»

«Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Άμεσα τα 15 εκατ»

Ο Αδαμάντιος Πολέμης εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανέφερε πως δεν ελήφθησαν οι αποφάσεις που έπρεπε, ενώ σημείωσε πως η αύξηση που συζήτησαν, δεν φτάνει!
 

«Δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ήθελα πολύ νωρίτερα, αλλά τελικώς έγινε τέλη Μαρτίου, να γίνει αυτό το συμβούλιο. Ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν έχουμε. Εγώ ήθελα να το έχουμε εδώ και 15 μέρες. Η πρότασή μου είναι  να γίνει αύξηση μίνιμιμουμ 15 εκατ. Ο καθένας να βάλει το ποσοστό του και μετά η διοικούσα επιτροπή να κάνει τον προγραμματισμό. Ήδη είναι αργά. Πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις», ανέφερε αρχικά ο Πολέμης και συνέχισε για το αν θα συμμετάσχουν οι άλλοι μέτοχοι:

«Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Και είπα πως θα συμμετάσχω σε μία αύξηση από 10 εώς 25 εκατ. Και τα 10 είναι λίγα. Αλλά πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση και του έμψυχου υλίκού, γιατί τα 15 εκατ. δεν φτάνουν. Δεν ξέρω τι λένε οι μεγαλομέτοχοι. Να τους ρωτήσετε. Βασικά δεν τρέχει κανένας να βάλει λεφτά.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι εκτός από την αύξηση. Η αύξηση είναι μία νομική διαδικασία. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αποφύγουμε όλο αυτό που γίνεται. Μέσω χορηγίας, φόρους. Πρέπει άμεσα να μπουν τα λεφτά. Πρέπει να μπούνε τα λεφτά αμέσως, να τα μετρήσουμε, να δούμε τι γίνεται. Δεν έμεινα ευχαριστημένος».

Για τον εαυτό του: «Εγώ σας είπα άφραγκος πρόεδρος δεν γίνομαι. Θα εξαρτηθεί από τα χρήματα.».

Για τον Σισέ: "Ελπίζουμε ότι θα μείνει ο Σισέ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags