Facebook Pixel Διακοπές και… βραζιλιανοβλέπουμε!
| 2011-01-01 13:39:00

Διακοπές και… βραζιλιανοβλέπουμε!

Διακοπές και… βραζιλιανοβλέπουμε!

Ποιος σας είπε πως το ρεπορτάζ του σκύλου περιορίζεται μόνο στα ελληνικά δρώμενα; Διαβάστε τι μάθαμε για την υπόθεση Ροναλντίνιο.

Εδώ και μέρες έχει γνωστό πως ο Ροναλντίνιο θα αποτελέσει παρελθόν για τη Μίλαν, αφού δεν έχει πλέον διάθεση να ξαναπαίξει με την φανέλα του συλλόγου. Το διαζύγιο είναι οριστικό, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί ο σύλλογος που θα δώσει στους «ροσονέρι» τα χρήματα που αξιώνουν για να τον παραχωρήσουν (σ.σ. οκτώ εκατομμύρια ευρώ).

Ο «Ρόνι» όμως δεν μπορεί να περιμένει ούτε λεπτό. Χθες ήταν η τελευταία του μέρα με την ομάδα, καθώς σήμερα μάζεψε τα πράγματά του από το Ντουμπάι (σ.σ. εκεί έκανε η Μίλαν χειμωνιάτικη προετοιμασία) και αναχωρεί για Βραζιλία, όπου θα συνεχίσει και την καριέρα του.

Ομάδα δεν έχει βρει ακόμα, ωστόσο χρόνο έχει. Αυτό που μάθαμε και σας μεταφέρουμε, είναι πως συμφώνησε με τον ιταλικό σύλλογο να κάνει δύο εβδομάδες… διακοπές και μετά να τα ξαναπούν. Ο Ροναλντίνιο πρέπει σε αυτό το διάστημα να βρει ομάδα, ωστόσο με αυτό το θέμα θα ασχοληθούν οι μάνατζέρ του. Ο ίδιος μάλλον θα βρει χρόνο να κάνει ορισμένα μπάνια και να πάει κάποιες βόλτες στα νυχτερινά μαγαζιά της πατρίδας του.

Αυτό πάντως που είναι ξεκάθαρο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, και μας το μετέφερε ένας από τους ατζέντηδές του, είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση ο «Ρόνι» να συνεχίσει στην Ίντερ. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στην Ιταλία, όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags