31/03/11 - 19:30

Παλαίμαχες... κόντρες στον Παναθηναϊκό!

Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού διαχώρισε τη στάση του από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών, παίρνοντας παρόλα αυτά ενωτική θέση…

Παλαίμαχες... κόντρες στον Παναθηναϊκό!
34.866views 0shares

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ιδρύθηκε το 1988 και σ’ αυτή τη διαδρομή των 23 χρόνων δραστηριοποιείται στο πλευρό του Παναθηναϊκού με πυξίδα το σύνθημα «στις χαρές και στις λύπες μαζί».

Σήμερα, σε μια κρίσιμη καμπή για την ιστορία του Συλλόγου και της ΠΑΕ, κρίνουμε ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη να σταθούμε δίπλα στην ομάδα ακόμα πιο δυναμικά. Όσοι βρίσκονται μέσα ή γύρω από τον Παναθηναϊκό, οφείλουν να στηρίξουν, ο καθένας με τα μέσα και τη δυναμική του το παρόν και την προοπτική του Συλλόγου.

Αντιλαμβανόμαστε το ρόλο και τη θέση μας ως δύναμη στήριξης και συνοχής της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας. Ο αρνητισμός δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό μας. Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο όλοι προέβλεπαν την κατάρρευση και την αποτυχία της ομάδας και η απάντησή της ήταν άμεση. Όλοι, από τη Διοίκηση μέχρι το τεχνικό επιτελείο και την ομάδα χαλυβδώθηκαν, δούλεψαν υποδειγματικά και έφτασαν να στερηθούν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τους στόχους του Παναθηναϊκού για τους εξωγενείς λόγους που όλοι γνωρίζουμε.

Και σήμερα πρέπει να γίνει το ίδιο. Καλούμε σε συστράτευση όλες τις Παναθηναϊκές δυνάμεις προκειμένου να στηρίξουν τη Διοίκηση και την ομάδα που έχουν αποδείξει με την ως τώρα συμπεριφορά και δράση τους πως το αξίζουν. Ο καθένας μας στο βαθμό που του αναλογεί έχουμε την ευθύνη να συνδράμουμε τον Παναθηναϊκό και να τον ξαναφέρουμε στο δρόμο των επιτυχιών που του ανήκει.

Υ. Γ Η πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου παλαιμάχων αθλητών των άλλων τμημάτων του Παναθηναϊκού δεν μας εκφράζει. Το κάθε τμήμα οφείλει να κοιτάξει τα του οίκου του και όχι να υποδεικνύει το τι πρέπει να πράξει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Εμείς στηρίζουμε τη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον επικεφαλής της Δημήτρη Γόντικα. Οι όποιες τελευταίες τοποθετήσεις μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ που αποτελούν και μέλη του δικού μας συνδέσμου, αποτελούν προσωπικές τους απόψεις».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ