Facebook Pixel H απίστευτη έκθεση 10χρονου ΠΑΟΚτση! (ΦΩΤΟ)
| 2015-09-12 10:40:00

H απίστευτη έκθεση 10χρονου ΠΑΟΚτση! (ΦΩΤΟ)

H απίστευτη έκθεση 10χρονου ΠΑΟΚτση! (ΦΩΤΟ)

Τι ομάδα ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος και γιατί πέθανε ένα πρωί; Τι είπε ο Θεός στον Χριστό για τον ΠΑΟΚ και γιατί χρωστάει η Αθήνα στη Θεσσαλονίκη; Ένας δεκάχρονος απαντάει...

Η έκθεση που θα διαβάσετε παρακάτω ανήκει σε έναν 10χρονο ΠΑΟΚτσή -αγνώστων λοιπών στοιχείων- και γράφτηκε πριν από περίπου 20 χρόνια.

Το θέμα της έκθεσης ήταν "Χαρακτηρίστε τον Μέγα Αλέξανδρο" και ο μαθητής Δημοτικού, που τώρα είναι γύρω στα 30, έδωσε τη δική του εκδοχή για τον Μακεδόνα Βασιλιά.

Ο σκύλος την παρουσιάζει αυτούσια -όπως ακριβώς γράφτηκε και δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα- και αφήνει τα σχόλια για εσάς...  

"O Μέγας Αλέξανδρος ήταν βασιλιάς της Μακεδονίας. Εγώ τον χαρακτηρίζω σαν άμυαλο και κακόψυχο γιατί με τον στρατό του νίκησε τους Τούρκους και έκανε την Αθήνα ελληνικά πόλη. Και τώρα οι Αθηναίοι μας βρίζουν Βούλγαρους και ένα σωρό άλλα. Αυτοί δεν μας εκτιμούν. 

Το 1982 που έπαιζε ο Παοκ με την αεκ για το κύπελλο το τελεικό (η ΑΕΚ αθηναικιά ομάδα) μέσα στην ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ. Ο Αγώνας άρχισε και ο Παοκ έπεζε τρομερό παιχνίδι. Και τότε όλοι οι Αθηναίοι φώναζαν Βούλγαροι και Βούλγαροι. Τότε ο Νικόλας διοργανωτής της κερκίδας (4) του Παοκ κατέβασε τη σημεούλα της αεκ και την έβαλε φωτιά κι αμέσως φώναζαν όλοι οι φίλαθλοι του Παοκ Χανούμια και πολλά άλλα συνθίματα.

Οι παίκτες τις αεκ χτύπησαν τους παίκτες μας και ο ΚΟΥΔΑΣ δεν μπορούσε να παίξει καλά και χάσαμε το παιχνίδι. Μετά τον αγώνα έγιναν φασαρίες. Σπάσανε 5.000 καρέκλες. Όταν παίζουμε στην έδρα οι Παικτσήδες κάνουν κερκίδα και φονάζουν υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ όταν παίζουν στην έδρα μας δεν μπορεί να έρθει ούτε ένας. Όχι μόνο από την αεκ αλλά και από όλες τις ομάδες. Όταν έρχονται οι αεκτσήδες με το τραίνο δεν μπορούν να κατέβουν γιατί τους παιρημένουν οι παοκτσήδες και θα φάνε ξύλο αν κατέβουν.

Φέτος ξεσκίσαμε τον ολυμπιακό με 4-1. Το τέσσερα είναι συμβολικό νούμερο. Τέσσερα ονομάζεται η κερκίδα του ΠΑΟΚ. Έγιναν τα επισόδια με τους αστυνομικούς αλλά η νίκη δεν αλλάζει. Και στο Αλκαζάρ χάσαμε από τη Λάρισα γιατί έγειναν φασαρίες, χτυπήθηκαν οι παίκτες και χάσαμε τον αγώνα ενώ προτού τις φασαρίες κερδούσαμε 1-0. Στο τέλος του αγώνα όμως έφαγαν ξύλο η λαρισινή και μας τιμώρησαν.

Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν ΠΑΟΚτσής. Πίστευε στον ΠΑΟΚ και γι΄ αυτό έφτασε μέχρι τις ινδίες. Πρώτα πήγαινε ο δικέφαλος (το σήμα του ΠΑΟΚ) και πίσω ο Μέγας Αλέξανδρος.

Ο Αλέξεις τον είχε σαν θεώ τους γι΄ αυτό τους νικούσε όλους και ο Αλέξανδρος πέθανε επιδεί μια μέρα όταν ξύπνησε πρωί πρωί δεν είδε τον δικέφαλο αετό ψηλά στον ουρανό και τον έπιασε στεναχώρια μελανχολία ενώ ο δικέφαλος αετός είχε έναν μικρό αγώνα με την ΑΕΚ. Πήγε έκανε τον αγώνα του τη νίκησε 6-1 και μετά πήγε να συνεχήση τη σταδιοδρομία του με τον Μ. Αλέξανδρο τον πιο πηστό του σύντροφο αλλά δυστηχός τον βρίκε νεκρό.

Ο Μ. Αλέξανδρος με την γένιση του έφερε και την λύτρωση των Παοκτσήδων γιατί γενίθηκε το 1926 ακριβώς τη χρονιά που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ. Η Αθήνα χρωστάη πολά στην Θεσαλονίκη και ιδιέτερα στο ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα του Θεού. Όταν κατέβικε ο Χριστός στη Θεσαλονίκη ο Θεός του είπε “Πρόσεχε τον ΠΑΟΚ και τα μάτια σου”. Γι΄ αυτό όσοι πιστεύουν στον ΠΑΟΚ πάνε στον παράδισο ΠΑΟΚ – Πανθεσσαλονικιός, Αθλητικός, Όμιλος, Κωνσταντινουπόλεος. ΠΑΟΚ και ξερώ ψωμί".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags