Facebook Pixel «Έφερε νέες ιδέες ο Τσιώλης»
| 2011-04-05 00:47:00

«Έφερε νέες ιδέες ο Τσιώλης»

«Έφερε νέες ιδέες ο Τσιώλης»

Ο Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Superleague Experts". Ο τερματοφύλακας του Αρη, μίλησε για το…  μαγικό ραβδάκι του Σάκη Τσιώλη που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεταμόρφωσε τους "κίτρινους".
 

Αναλυτικά:

- Για τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία: «Η αλλαγή προπονητή δεν είναι ευχάριστη αλλά για να γίνει αυτό κάτι δεν πάει καλά. Αλλάξανε πολλά με την έλευση του κ. Τσιώλη. Πλέον σκοράρουμε αρκετά και πετύχαμε τρεις νίκες με ανατροπές κάτι που δεν είχαμε καταφέρει ως τώρα».

- Για το τι πρόλαβε να αλλάξει ο Τσιώλης; «Ίσως είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Άλλαξε αγωνιστικούς τομείς. Την επιθετικότητα της ομάδας και προσαρμόστηκε στα αγωνιστικά μας χαρακτηριστικά...».

- Για το κατά πόσο υπάρχει η πίστη ότι θα προλάβουν τα play off: «Ο κ. Τσιώλης έχει φέρει νέες ιδέες. Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός. Έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, γυρνάμε παιχνίδια που φαίνονται χαμένα. Κόντρα στον Αστέρα δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά η ομάδα έχει λυθεί και παίζει καλύτερα...».

- Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας: «Η εξήγηση είναι δύσκολη. Η Ευρώπη ήταν κάτι ιδιαίτερο. Σε κάθε ματς βλέπαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Δυστυχώς αυτό είχε το τίμημά του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το τελευταίο διάστημα όμως έχουμε φτάσει κοντά στο στόχο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε έτσι...».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags