Facebook Pixel Θα αποδειχτεί κλειδί για τον Ερνέστο
| 2011-04-06 17:39:00

Θα αποδειχτεί κλειδί για τον Ερνέστο

Θα αποδειχτεί κλειδί για τον Ερνέστο

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στην υπόθεση παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό

Η αλήθεια είναι ότι από την Κυριακή το βράδυ, μετά τις δηλώσεις που έκανε, όλοι καταλάβαιναν ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι στην έξοδο. Δεν το είχε πάρει οριστικά απόφαση, αλλά φαινόταν ότι αυτό πλέον σκεφτόταν, προς τα εκεί έκλεινε.

Η αλήθεια επίσης είναι ότι πλέον ο Ισπανός το σκέφτεται διαφορετικά. Για την ακρίβεια ότι προσπαθεί πράγματι να ξεπεράσει το γνωστό οικογενειακό του πρόβλημα για να μείνει κι αυτό αποδεικνύει ότι το σκέφτεται θετικά κι όχι αρνητικά.

Το «κλειδί» είναι πάντα ο ίδιος ο Βαλβέρδε και είναι σημαντικό ότι δείχνει στην πράξη διάθεση να βρεθεί λύση για να μείνει. Διότι, αν δεν το ήθελε, δεν θα υπήρχε και κανένα νόημα συζήτησης. Αν μάλιστα υπάρξει άμεση συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τότε θα επιβεβαιωθεί ότι όχι μόνον είναι θετικός, αλλά και ότι προχωράει το θέμα της παραμονής του.


Εδώ μπορεί να αποδειχθεί «κλειδί» και ο χειρισμός από πλευράς Μαρινάκη. Ποτέ δεν τον πίεσε, πάντα σεβάστηκε την ιδιαιτερότητα της περίπτωσης, γιατί γνώριζε το λόγο που μπορεί να τον υποχρεώσει να επιστρέψει στην πατρίδα του και πάντα τον έχει σαν πρώτη επιλογή και τον περιμένει.

Παράλληλα, έκανε μία έρευνα αγοράς και ως πρώτη επιλογή είναι ο Κούπερ, αλλά το γεγονός ότι δεν προχώρησε μαζί του (μπορούσε να τον είχε ήδη κλείσει), δείχνει εμπράκτως ότι εξακολουθεί να θέλει τον Βαλβέρδε και να τον περιμένει.

Κι επειδή όλα παίζουν ρόλο και πολλές φορές και οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές μπορεί αυτός ο χειρισμός να αποδειχθεί το «κλειδί» της επιτυχίας. Και να μην γίνει ό,τι πρόπερσι, όταν ο Βαλβέρδε είχε πάλι δείξει τη διάθεση να φύγει και όταν αποφάσισε οριστικά να μείνει, ο Κόκκαλης είχε ήδη πάρει τον Κετσπάγια...

Πηγή: sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags