Facebook Pixel Κ. Παπαδόπουλος: «Κώστα, έλα κι εσύ»!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-06 23:55:00

Κ. Παπαδόπουλος: «Κώστα, έλα κι εσύ»!

Κ. Παπαδόπουλος: «Κώστα, έλα κι εσύ»!

Από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο για τη μεγαλειώδη εμφάνισή του στον προημιτελικό του Champions League Ίντερ - Σάλκε (2-5), ήταν ο Κώστας Μήτρογλου.

Οι δυο τους έκαναν κολλητή παρέα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονταν στον Ολυμπιακό και οι δεσμοί φιλίας τους είναι πολύ στενοί. Ο Μήτρογλου πήρε τηλέφωνο το φιλαράκι του για τα συχαρίκια και τις ευχές του ακόμα και για τελικό ChampionsLeague!

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Σάλκε εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ήταν εξαιρετικός σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του και παρότρυνε τον άλλοτε συμπαίκτη του και φορ πλέον του Πανιωνίου, να ακολουθήσει και αυτός το ίδιο... δρομολόγιο.

Ο Κυριάκος είπε ότι βρήκε την υγειά του στη Μπουντεσλίγκα και πως έκανε την καλύτερη κίνηση της ζωής του. Αν έμενε εδώ θα ήταν αλλαγή του Μοντεστό και του Ουρτάδο και θα έβλεπε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού με το κυάλι.

Δεν έχει και άδικο. Ο Μήτρογλου, για να παίξει στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να τον αφήσουν πρώτα να γυρίσει και μετά να τραυματιστούν όλοι οι επιθετικοί για να βρει χώρο για την ενδεκάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags