Facebook Pixel «Αφήστε τους να λένε πως είμαστε τελειωμένοι...»
| 2013-12-20 18:02:00

«Αφήστε τους να λένε πως είμαστε τελειωμένοι...»

«Αφήστε τους να λένε πως είμαστε τελειωμένοι...»

Tις πρώτες του δηλώσεις, ως προπονητής του Άρη, έκανε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι στα Γιάννενα, τον εαυτό του και τους παίκτες.

Για το ματς στα Γιάννενα: Μόνο με την ψυχολογία και τη δύναμη δεν κάνεις τίποτα. Όπλα μας είναι η τακτική, να χτυπήσεις τον αντίπαλο και να κερδίσεις ή στη χειρότερη να μη χάσεις. Αν λέμε για ψυχολογίες είναι σαν να μειώνουμε τους παίκτες".

Στη συνέχεια, ανέφερε:

"Δεν περίμενα ότι θα είναι, αυτή την εποχή, τελευταίος ο ΑΡΗΣ. Στόχος είναι να βάλουμε, από κάτω, τις άλλες ομάδες. Στόχος είναι το κάθε παιχνίδι και η κάθε προπόνηση. Αύριο μεθαύριο θα είναι μαζί μου και οι συνεργάτες μου. Αν τα καταφέρουν θα έρθουν νομίζω και θα πάνε όλα καλά με τη δουλειά. Δεν περιμένουμε την τύχη. Μην ψάχνουμε για δικαιολογίες, γιατί έχουν τελειώσει. Υπεύθυνοι είμαστε εγώ και οι παίκτες. Πρέπει να το καταλάβουν τα παιδιά για να μείνουμε στην κατηγορία, όπως έγινε και πέρσυ".

Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Δε θα ήμουν εδώ εάν δεν είχα πετύχει πέρσυ. Μένουν 18 ματς και πρέπει να έχουμε διάρκεια. Πολλοί λένε πως είμαστε τελειωμένοι. Αφήστε τους να το λένε. Πέρσυ κανείς δεν περίμενε να μείνει ο ΑΡΗΣ. Φέτος η ομάδα πάει να πέσει αγωνιστικά και όχι διοικητικά, όπως έγινε με την ΑΕΚ. Αγωνιστικά θα σωθούμε"

Για τον είναι δικαίωση η επιστροφή του: "Δε νιώθω δικαίωση που ξανάρχομαι. Η δικαίωση ήρθε από τον κόσμο το καλοκαίρι. Θα ήμουν τρελός εάν πίστευα ότι δεν θα πάει καλά η ομάδα, γι` αυτό και ήρθα πέρσυ. Δικαίωση φέτος θα είναι η σωτηρία και η προσπάθεια των παικτών. Φέτος, θα με θυμούνται ακόμα πιο ωραία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags