Facebook Pixel Γκολ και... φύγαμε από τις τελευταίες θέσεις!
| 2013-12-22 20:12:00

Γκολ και... φύγαμε από τις τελευταίες θέσεις!

Γκολ και... φύγαμε από τις τελευταίες θέσεις!

Ο Πλατανιάς με ωραίο γκολ του Τετέ στο 65' επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο φινάλε της αναμέτρησης.

O Πλατανιάς απέσπασε μία πολύ σημαντική νίκη σε βάρος του Πανιωνίου. Εάν και δυσκολεύτηκε να σκοράρει χάρις στον Τετέ έφυγε με το "τρίποντο" από την αναμέτρηση των Περιβολίων, παίρνοντας μία πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα στην Σούπερ Λίγκα.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο γηπεδούχος Πλατανιάς είχε την εξής διάταξη: Γιωργαλλίδης κάτω από τα δοκάρια, οι Φερνάντες, Ιντζίδης, Φαϊσκα και Δημήτρης στην άμυνα, οι Τετέ και Αγκιλέρα τα δύο αμυντικά χαφ, ο Γουνδουλάκης δεκάρι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τόρες και στα δύο άκρα οι Μπέλιτς και Κάται.

Για τον Πανιώνιο ο σχηματισμός ήταν: Ανέστης κάτω από τα γκολπόστ, οι Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος και Ζαχαράκης στην οπισθοφυλακή, οι Μητρόπουλος και Παντίδος οι δύο αμυντικοί μέσοι, Ντούνης και Αραβίδης στα άκρα και ο Κολοβός πίσω από τον βασικό φορ Καμπάνταη. Ήτοι 4-2-3-1 και για τους δύο αντιπάλους.

Καλύτερος αλλά ανούσιος Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς επί ένα 45λεπτο (σ.σ. το πρώτο) είχε πιο καλή εικόνα από τον Πανιώνιο, δίχως όμως να μετουσιώσει την υπεροχή του σε κάποιο γκολ. Παρά τις φάσεις που έκανε, κλασική ευκαιρία δεν είχε. Οι Χανιώτες ήταν πιο επικίνδυνοι, πιο κινητικοί και πιο δραστήριοι έχοντας τους Μπέλιτς και Κάταϊ σε καλή κατάσταση, όμως οι καλά στημένοι Νεοσμυρνιώτες σε συνδυασμό με την θετική παρουσία του γκολκίπερ τους, Ανέστη, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Πρέσινγκ, φάσεις και το πρώτο του Τετέ!

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπήκε ξανά δυναμικά στον αγώνα με στόχο το γκολ. Ο Καταϊ ήταν εκείνος που έκανε την πιο καλή φάση του αγώνα στο 56' με το σουτ του να φεύγει ελάχιστα έξω. Ο Πλατανιάς συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλό του για ένα γκολ και τα κατάφερε στο 65'.

Ο Μπέλιτς γύρισε την μπάλα στον Τετέ που ερχόμενος από πίσω μπήκε στην καρδιά της περιοχής του Πανιωνίου και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ανέστη για το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Τετέ στην Σούπερ Λίγκα. Στο 88' ο Πανιώνιος είχε μία πολύ μεγάλη φάση με δοκάρι.

Το σουτ του Κολοβού πήγε μετά από κόντρες στο δοκάρι. Ο Λάζνικ στην επαναφορά της μπάλας σούταρε 2 φορές με τον Γιωργαλλίδη να αποκρούει και τις 2 και μετά να μπλοκάρει. Παρά τις αλλαγές που έγιναν και τις τελευταίες επιθετικές προσπάθειες του Πανιωνίου το σκορ παρέμεινε έτσι ως το τέλος.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags