Facebook Pixel Live Aγροτικός Αστέρας - ΑΕΚ από το Gazzetta ΤV!
| 2013-12-29 14:40:00

Live Aγροτικός Αστέρας - ΑΕΚ από το Gazzetta ΤV!

 Live Aγροτικός Αστέρας - ΑΕΚ από το Gazzetta ΤV!

To gazzetta.gr συνεχίζει τις ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου (14:00) μεταδίδει μέσω web streaming το ματς Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΚ!

 

Αγωνιστική δράση μπορεί να μην υπάρχει στην Super League και στην Football League αλλά υπάρχει δράση στο Κύπελλο Γ' Εθνικής, στους τελευταίους μάλιστα ποδοσφαιρικούς αγώνες πριν φύγει το 2013.

Το gazzetta.gr συνεχίζει τις προσφορές τους προς τους αναγνώστες και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου προσφέρει ζωντανά και τηλεοπτικά στις 14:00 τον αγώνα Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΚ, απευθείας από το Καυτανζόγλειο, για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής.

Οποια ομάδα νικήσει, προκρίνεται στην τρίτη φάση και κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, με τον Αγροτικό Αστέρα να περιμένει με απειλητικές διαθέσεις την ΑΕΚ που θα έχει στο πλευρό της σχεδόν 4.000 οπαδούς.

Μην χάσετε λοιπόν την Κυριακή στις 14:00 τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΚ

Έτσι θα αγωνιστεί

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως έχει αποφασίσει στους έντεκα που θα αγωνιστούν. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καραγκιολίδης, με την αμυντική τετράδα να την αποτελούν οι Αργυρίου, Ρόβας, Τσιρίλο και Πεταυράκης. Τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Κορδέρο και Γεωργέας και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Ανάκογλου. Δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Πλατέλλας, αριστερά ο Γροντής και στην κορυφή ο Μπρέσεβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags