31/12/13 - 17:10

"Θέλω να συνεχίσω στη Γερμανία, δεν επιστρέφω"

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Κάιζερσλάουτεν, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει στη Γερμανία βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα σενάρια επιστροφής του στην Ελλάδα.

"Θέλω να συνεχίσω στη Γερμανία, δεν επιστρέφω"
38.082views 0shares

Αναλυτικά είπε:
Για την χρονιά που έκανε στην Καιζερσλάουτεν:

“Φέτος η χρονιά δε ξεκίνησε πολύ καλά για εμένα καθώς ο πρώην προπονητής μου είχε πάρει κάποιους ποδοσφαιριστές που στήριζε. Πλέον άλλαξε ο προπονητής, η ομάδα πάει πολύ καλά, μου μιλάει συνέχεια, με πιστεύει, παίζω και θέλει να με κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο. Εγώ από τη μεριά μου προσπαθώ πάρα πολύ για να βελτιωθώ.Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Κάιζερσλάουτεν και το μόνο που με νοιάζει είναι να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Υπάρχει σεβασμός στην Γερμανία σε ό,τι και να κάνεις και τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα.Προσπαθώ να ανταποδίδω στο κόσμο την αγάπη, που μου δίνει μέσα από τις επιτυχίες”.
Για τα σενάρια που τον φέρνουν στον ΠΑΟΚ:
“Δεν έχω ακούσει κάτι επίσημο και γνωρίζω μονάχα ό,τι γράφεται. Δίνω το καλύτερο για την ομάδα του και δεν ασχολούμαι με σενάρια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και το ενδιαφέρον με τιμά. Από εκεί και πέρα θέλω να μείνω στην Γερμανία και να φτάσει η ομάδα μου στην απευθείας άνοδο. Είμαι καλά στη Γερμανία και θέλω να συνεχίσω στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην παρούσα φάση στην Ελλάδα”.
Για το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας:
“Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Πάντα έχουμε 25 με 30 χιλ. κόσμο όταν παίζουμε εντός έδρας, κάτι που είναι τρομερό. Όλη η περιοχή στηρίζει την ομάδα. Είναι μια μικρή πόλη, όμως, το ποδόσφαιρο είναι χαρά για όλους. Πολλοί κάνουν 3-4 ώρες ταξίδι απλά για να δούνε την ομάδα”.
Για το Μουντιάλ της Βραζιλίας:
“Το παγκόσμιο της Βραζιλίας είναι ένας μεγάλος στόχος και για μένα ο οποίος θα επιτευχθεί μόνο μέσα από πολύ δουλειά”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ