Facebook Pixel Πάει για "colpo grosso" με Κόστα η Άρσεναλ!
| 2014-01-03 15:00:00

Πάει για "colpo grosso" με Κόστα η Άρσεναλ!

Πάει για "colpo grosso" με Κόστα η Άρσεναλ!

Πρόταση 32 εκ. λιρών (40 εκ. ευρώ) για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα αναμένεται να καταθέσει μέσα στις επόμενες μέρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης η Άρσεναλ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Star»!

Η... κατάρα που κυνηγά τη φετινή σεζόν τους επιθετικούς της Άρσεναλ δεν λέει να τους αφήσει και ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίζεται αποφασισμένος να προβεί στην απόκτηση σέντερ φορ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της «Daily Star», οι «κανονιέρηδες» είναι έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 32 εκ. λιρών για να κάνουν κάτοικο «Έμιρεϊτς» τον στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα.

Ο 25χρονος άσος αναμένεται να είναι μία ακριβή «επένδυση» για τους Λονδρέζους, μόλις έξι μήνες μετά την απόκτηση του Εζίλ η οποία κόστισε 42,5 εκ. λίρες.

Τη φετινή σεζόν ο επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» έχει πετύχει 19 γκολ, σε 17 εμφανίσεις και σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Άρσεναλ θα μιλάμε για μία κίνηση-ματ από τους «κανονιέρηδες» από τη στιγμή που για την περίπτωση του Βραζιλιάνου έχουν ενδιαφερθεί μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags