Facebook Pixel "Νίκες μέχρι το τέλος"
| 2014-01-04 17:20:00

"Νίκες μέχρι το τέλος"

"Νίκες μέχρι το τέλος"

Ο Μίροσλαβ Στοχ μίλησε στη NOVA για τις σκέψεις του για την ομάδα, το νέο χρόνο, την εκτός έδρας αγωνιστική δοκιμασία κόντρα στην Ξάνθη, την αποχώρηση του επιστήθιου φίλου του Νέτσιντ και όχι μόνον.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

«Η χρονιά που έφυγε είχε τα καλά της και τα κακά της, τα πάνω και τα κάτω της. Πάντα η αλλαγή του έτους σε γεμίζει προσδοκίες για κάτι καλύτερο. Θα είναι καλύτερος ο νέος χρόνος και το μόνο που εύχομαι είναι υγεία, γιατί αυτό είναι και το πιο σημαντικό τόσο στη ζωή όσο και στον αθλητισμό. Αν δεν είσαι υγιής δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος και να κάνεις ότι θέλεις».

-Οι ευχές σου για την ομάδα;

«Οι ευχές μου για την ομάδα είναι να νικήσει όλους τους αγώνες που θα δώσει. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι πραγματικά δύσκολα καθώς έχουμε να δώσουμε πολλούς αγώνες. Θα είναι δύσκολα μεν αλλά θέλουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί».

-Πώς εκμεταλλεύτηκες αυτές τις ημέρες;

«Περάσαμε πολύ καλά τη διακοπή των εορτών. Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις σπίτι για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ήμουν εδώ με την οικογένειά μου, οπότε . πλέον επιστρέψαμε στη δουλειά και το μυαλό μας είναι στη δουλειά. Γενικά έμεινα σπίτι, με την οικογένεια και κάποιους φίλους από την πατρίδα μου, άρα ήταν καλά».

-Επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας, με πολλούς διαδοχικούς αγώνες ν ακολουθούν σε μικρό χρονικό διάστημα. Σε τί κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;

«Γι' αυτό είπα πως μας περιμένουν δύσκολα, λόγω των πολλών αγώνων. Η κατάσταση είναι φυσιολογική. Νομίζω πως δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς πλέον. Η συντριπτική πλειοψηφία προπονείται κανονικά κι αυτό είναι καλό».

-Ενας εκ των καλύτερων φίλων σου στην ομάδα αποχώρησε. Ο λόγος για τον Τόμας Νέτσιντ που ολοκλήρωσε τον δανεισμό του.

«Ναι... αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι φυσιολογικό αυτό στο ποδόσφαιρο. Πάντα κάποιος φεύγει και κάποιος άλλος έρχεται. Είναι πραγματικά καλός φίλος. Πριν έρθω στην Ελλάδα δε γνωριζόμασταν προσωπικά. Αλλά εδώ δημιουργήσαμε πολύ ισχυρή σχέση. Τον συμπαθώ πάρα πολύ αλλά και πάλι θα πω πως είναι μια συνηθισμένη εξέλιξη αυτή στο ποδόσφαιρο. Απλά, του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι καλή κίνηση γι' αυτόν, χρειάζεται αγώνες κι αν όλα πάνε καλά θα σκοράρει πολλά γκολ στην Τσεχία».

-Την Κυριακή επιστρέφετε στις επίσημες υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ξάνθη. Οι σκέψεις για τον συγκεκριμένο αγώνα;

«Είναι ο πρώτος αγώνας μετά τις διακοπές και γι' αυτό είναι πάντα δύσκολος. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολη αναμέτρηση, καθόλου εύκολη και γι' αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα αυτόν προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο 23χρονος βραχύσωμος ποδοσφαιριστής. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags