Facebook Pixel «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τώρα το Κύπελλο»
| 2011-04-10 21:45:00

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τώρα το Κύπελλο»

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τώρα το Κύπελλο»

Ο Γιώργος Δώνης αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου μίλησε για την εξασφάλιση της παραμονής και φυσικά τον τελικό του Κυπέλλου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στο να έχουμε ένα καλό τέλος. Από την αρχή ήταν φανερό ότι η ομάδα που είχε το μεγαλύτερο κίνητρο κατάφερε και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Διανύσαμε μία περίεργη χρονιά σ' ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η ομάδα είχε καλά διαστήματα στο πρωτάθλημα αλλά ήταν ιδιαίτερα αναποτελεσματική.

Εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την θέση που θα τερματίσουμε, όμως εδώ που πήγαν τα πράγματα το πιο σημαντικό είναι η παραμονή. Έχουμε μπροστά μας τρεις εβδομάδες. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε μία καλή προετοιμασία για τον τελικό για να διεκδικήσουμε τον τίτλο και να φέρουμε το Κύπελλο στο Περιστέρι. Εκτός από την παραμονή μας πλέον δεν θα έχουμε τόσο άγχος στο ματς με την Καβάλα. Πλέον θα κάνουμε τα πάντα για το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν η καλύτερη ομάδα και έπαιξε το πιο καλό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα», είπε ο τεχνικός του Ατρομήτου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags