Facebook Pixel Λέτε να φύγει Ερνέστο και να γυρίσει ...Κίκε;
| 2011-04-10 23:15:00

Λέτε να φύγει Ερνέστο και να γυρίσει ...Κίκε;

Λέτε να φύγει Ερνέστο και να γυρίσει ...Κίκε;

Ο Βαλβέρδε πάει Ισπανία και το ζητούμενο είναι αν θα γυρίσει για να μείνει ή για να πακετάρει. Κρίσιμο το ραντεβού της Πέμπτης με Μαρινάκη, αλλά οι Ισπανοί λένε πως κρίσιμο είναι το τριήμερο μέχρι τότε!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φεύγει για Ισπανία με τριήμερη άδεια, όχι για να πάει να πληρώσει την εφορία και το ρεύμα του σπιτιού του, αλλά για να συνεννοηθεί με τη γυναίκα του, τον μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ και το στενό του περιβάλλον, για τις επόμενες κινήσεις του.

Όπως σφύριξαν στον σκύλο ...λαγωνικά από την Ισπανία, ο Βαλβέρδε ελπίζει σε δύο πράγματα. Είτε να του έχει έτοιμη πρόταση ο Ιμπάνιεθ για να γυρίσει στην Ισπανία, είτε, σε αντίθετη περίπτωση, να πάρει από τη σύζυγό του το "ΟΚ" να μείνει ακόμα ένα χρόνο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Οπότε, μέσα στο επόμενο τριήμερο θα ξέρει τι εφόδια θα έχει στα χέρια του την Πέμπτη, στο ραντεβού με τον Μαρινάκη. Άρα όλα θα έχουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσει πριν το ραντεβού, εκτός κι αν δεν υπάρχει πρόταση από την Ισπανία και παράλληλα η γυναίκα του επιμείνει στην επιστροφή του στα πάτρια εδάφη...

Το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να μελετούν εναλλακτικές λύσεις. Κι αυτό το έχουν μάθει στην Ισπανία, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους προπονητές που έχουν εργαστεί στη χώρα της Ιβηρικής. Μάλιστα, όπως έλεγαν δημοσιεύματα στη Βασκονία, θεωρείται πολύ πιθανή η προσέγγιση του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η "real-sociedad.diariovasco.com" το προχώρησε κιόλας, αναφέροντας πως "ο Φλόρες ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μιλάει τόσο με τη Σεβίλλη όσο και με τον Ολυμπιακό. Εκεί προπονητής είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά δεν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας".

Το ίδιο σενάριο επιβεβαιώνουν κι άλλοι δημοσιογράφοι από την Ισπανία. Όχι τόσο αυτό των επαφών με τον Φλόρες, όσο εκείνο του διαζυγίου του Ολυμπιακού με τον Βαλβέρδε.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει τελικά, το σενάριο με την έλευση Φλόρες στον Ολυμπιακό, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Όχι μόνο εξαιτίας των ικανοτήτων του 46χρονου Ισπανού που πέρυσι κατέκτησε το τρόπαιο της Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και γιατί μαζί του αναμένεται να έρθει στη χώρα μας η φίλη του.

Πρόκειται για το γνωστό μοντέλο, Όρσι Φεχέρ, αδελφή του αδικοχαμένου Ούγγρου ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα, Μίκλος Φεχέρ. Θυμηθείτε τη από το σχετικό αφιέρωμα του sportdog...

Από τη μεγάλη των Μαγυάρων σχολή! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags